Mispelgat (Zaltbommel) herpakt zich met grootste optocht

Like This Video 159 Redactie
Added by 2 maart 2019

MISPELGAT – Carnaval in Zaltbommel, niemand geloofde er na de brand waarbij alle wagen op een na werden vernietigd nog in. Maar amper twee weken later bleek dat alles toch anders kan zijn dan verwacht, met heel veel samenwerking en hulp van alle hoeken uit het land konden de Mispelgatters toch nog uit hun dak gaan. En dat deden ze misschien nog wel veel meer dan in de jaren daarvoor. De brand had de inwoners nog dichterbij elkaar gehad en  het bewijs dat je in zulke tijden met heel veel saamhorigheid veel kunt bereiken spatte er zaterdagmiddag vanaf. De feestvierder en de toeschouwers genoten van het schitterende schouwspel wat carnaval heet. En dat zal waarschijnlijk nog wel even doorgaan. De optocht is dit weekend ook te zien op OkéTV, Altena kanaal 41 van Ziggo en de Bommelerwaard kanaal 36 van Ziggo.

Share

Similar Videos

Excursie Plas-Dras ANV

784 0

EETHEN – afgelopen donderdagavond organiseerde het ANV (Agrarische Natuurvereniging Altena-Biesbosch) een excursie om te laten zien wat het Pas-Dras systeem eigenlijk is.

Share

Frontale botsing twee auto’s in Zaltbommel

317 0

ZALBOMMEL – Bij een frontale botsing tussen twee personenauto’s op de Steenweg in Zaltbommel is vanmiddag een vrouw gewond geraakt. Ze is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer reed ter hoogte van restaurant ’t Zusje over een

Share

Vrachtwagen uit de bocht gevlogen

528 0

Hedel – Omstreeks half zes vanavond (16/6) is een vrachtwagen uit de bocht gevlogen aan de Parallelweg in Hedel. In die zelfde bocht is er een paar weken geleden ook al een peperdure BMW uit de bocht gevlogen.

Share