Minderjarig meisje opgepakt als verdachte van branden in Zuilichem

Like This Video 67 Redactie
Added by 27 september 2019

ZUILICHEM – De politie heeft vanavond even voor 22.00 uur een minderjarig meisje uit Zuilichem aangehouden als verdachte van de reeks branden die de afgelopen tijd plaats vonden. In de zomer waren diverse brandjes in Zuilichem. Vanavond was het wederom raak. Het ging deze keer om een brandstichting op een dak van een overkapping bij de buren van het verdachte meisje. Zaterdagavond stond er ook al een conifeer in brand bij de andere buren.

De verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Ook werd een zoeking gedaan in de woning van de verdachte. N.a.v. de branden startte de politie al eerder met een onderzoek. Onderzoek zal moeten uitwijzen wat de betrokkenheid is van deze persoon bij de andere branden. Omdat de verdachte minderjarige is en in het kader van de privacy doen wij verder geen mededelingen.

Share

Similar Videos

Druk bezochte Vakantie Bijbelweek in Genderen

850 0

GENDEREN – Afgelopen week werd de Vakantie Bijbelweek gehouden door de beide kerken van het dorp. Normaal mag de organisatie rekenen op en flinke opkomst, maar dit jaar was het boven verwachting druk. Meer dan honderd kinderen hadden zich opgegeven.

Share

Scholenmarkt op het Altena-College

567 0

Sleeuwijk – Gisteren (7-11) was er de scholenmarkt in het Altena-College te Sleeuwijk. Hier stonden scholen met hun opleidingen ‘te koop’.

Share

Jeffrey Himpers en Burgerstem Altena

359 0

Regio – op 30 augustus was Jeffrey Himpers te gast in de studio van OkeFm om te vertellen over de nieuw opgerichte partij “Burgerstem Altena”.

Share