Minderjarig meisje opgepakt als verdachte van branden in Zuilichem

Like This Video 51 Redactie
Added by 27 september 2019

ZUILICHEM – De politie heeft vanavond even voor 22.00 uur een minderjarig meisje uit Zuilichem aangehouden als verdachte van de reeks branden die de afgelopen tijd plaats vonden. In de zomer waren diverse brandjes in Zuilichem. Vanavond was het wederom raak. Het ging deze keer om een brandstichting op een dak van een overkapping bij de buren van het verdachte meisje. Zaterdagavond stond er ook al een conifeer in brand bij de andere buren.

De verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Ook werd een zoeking gedaan in de woning van de verdachte. N.a.v. de branden startte de politie al eerder met een onderzoek. Onderzoek zal moeten uitwijzen wat de betrokkenheid is van deze persoon bij de andere branden. Omdat de verdachte minderjarige is en in het kader van de privacy doen wij verder geen mededelingen.

Share

Similar Videos

Tom van Engelen van D66 Maasdriel te gast bij OkéFm

517 0

 VEEN/MAASDRIEL – De laatste weken voor de gemeenteraadsverkiezingen zijn regelmatig de fractieleden van de verschillende politieke partijen te gast bij de lokale omroep OkéFm.

Share

Stormachtig picknicken langs de Waal (video)

1081 0

Gameren – Op bevrijdingdag waren er maar liefst 10 picknick plaatsvinden langs de oevers van de Waal. Van Ophemert tot aan Herwijnen werd op 10 picknickplaatsen de vrijheid gevierd. De normale picknickspullen konden thuis gelaten worden, want streekproducten worden in

Share

Koningsdag 2016 Aalburg, Dussen en Almkerk (Video)

886 0

Veel programma’s Koningsdag aangepast REGIO – De activiteiten op Koningsdag zijn op veel plaatsen aangepast. Sommige Oranjecomités hebben hun activiteiten naar binnen locaties verplaats en op sommige plaatsen gaan de activiteiten helemaal niet door.

Share