Meisje gewond bij ongeluk Van Heemstraweg tussen Gameren en Zaltbommel

Like This Video 258 Redactie
Added by 11 mei 2018

GAMEREN – Op de Van Heemstraweg tussen Zaltbommel en Gameren is vanavond een meisje uit Zaltbommel gewond geraakt. Ze zat naast de chauffeur van een personenauto die op een voorganger reed. Deze voorganger moest op zijn beurt weer remmen voor een auto die voor hem reed. De tweede auto kwam tegen een boom tot stilstand. De inzittenden hiervan liepen geen verwondingen op. Het is niet bekend waarvoor de eerste auto afremde. Het gewonde meisje uit de derde auto is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht, ze had verwondingen aan haar gezicht en miste onder andere twee tanden.

Share

Similar Videos

Stichting4Wheels.nl

915 0

WIJK EN AALBURG – Afgelopen week waren we op bezoek bij Frans Timmermans in Wijk en Aalburg, die zwaar gehandicapt is, en een beroep op de bevolking wil doen. We laten Frans aan het woord. Frans wil graag een aangepast

Share

Zwaluwen inzetten tegen muggenoverlast

477 0

SLEEUWIJK – Op donderdag 16 augustus plaatste een groep vrijwilligers uit Sleeuwijk genaamd: “Muggen weg uit Sleeuwijk” een zwaluwtil bij de Eikenlaan.

Share

Adri Burghout uit Meeuwen vertelt over zijn passie

793 0

VEEN – Afgelopen donderdag was Adri Brughout uit Meeuwen in de studio van OkéFm om te vertellen over zijn passie:  Illustreren, schilderen en schrijven.

Share