Medische Beurs in Genderen

Like This Video 202 Redactie
Added by 24 februari 2019

GENDEREN – Op zaterdag 23 februari werd aansluitend aan de opening van Artsenpraktijk AEEMdic in Genderen een Medische Beurs gehouden, waar veel verschillende disciplines uit de gezondheidszorg aanwezig waren.

Van gezichtsmassage tot steunzolen en van babyzorg tot fysiotherapie waren aanwezig op dit mooie initiatief. De Beurs werd goed bezocht en er werden veel afspraken gemaakt. Naast de connecties tussen bedrijf en klant waren er ook bedrijven die elkaar beter leerden kennen tijdens dit evenement.

Misschien dat dorpshuis Genderen nog meer van dergelijke beurzen gaan houden, want we hoorden dat er best interesse voor is onder de bevolking van de regio.

De enige opmerking die we hoorden is dat de kleine zaal eigenlijk een beetje klein is voor zo’n prachtige beurs en misschien dat de grote zaal daar beter voor geschikt zou zijn. Maar verder horden we alleen maar positieve berichten van de bezoekers.

We laten u een korte impressie zien die we maakte van deze mooie dag.

Share

Similar Videos

Waarschuwing: Pas u snelheid aan op de Van Heemstraweg

217 0

BOMMELERWAARD – Op socialmedia worden automobilisten op dagelijks gewaarschuwd dat de politie regelmatig op snelheid controleert op de Van Heemstraweg (N322). Tussen Brakel en Zaltbommel zijn er werkzaamheden en daardoor mag er niet harder gereden worden dan 50 kilometer per

Share

Koningsdag 2017 in de gemeente Aalburg

477 0

REGIO – In ieder dorp van de gemeente Aalburg werd donderdag koningdag gevierd en we bezochten dit maal: Veen, Wijk en Aalburg, Genderen, Babyloniënbroek en Drongelen.

Share

Opening Park Veldzicht trekt veel bezoekers

115 0

GENDEREN – Op zaterdag 11 mei werd Park Veldzicht opengesteld voor het publiek en waar een dikke duizend mensen op af kwamen.

Share