Marianne Vos Wielerclinic 2018

Like This Video 64 Redactie
Added by 9 mei 2018

AALBURG – REGIO – op 9 mei werd de bekende Marianne Vos Wielerclinic gereden door de schoolkinderen van de gemeente Aalburg die samen met Marianne Vos het traject reden die a.s. zaterdag ook wordt gereden door de elite dames tijdens het wielerspektakel.

Dit jaar waren er wat minder deelnemers dan andere jaren wat kan liggen aan de vakantieperiode van de scholen en het warme weer.

De wielerploeg reed van Aalburg naar de scholen van de omliggende dorpen waarna in Babyloniënbroek werd gestopt voor een kort pauze waar de kinderen frisdrank en een appel werd aangeboden. Daarna ging het weer richting gemeentehuis in Wijk en Aalburg.

De jongste deelneemster was acht jaar en de oudste deelnemer was een 85-jarige Engelsman die ook vorig jaar present was tijdens de wielerronde.

Tijdens een kinderpersmoment mochten de kinderen van alles vragen aan Marianne.

Video: Joop Lankhaar – Foto’s: Hans Verbeek

 

 

Share

Similar Videos

Cheque voor Repair Café Altena – Almkerk

548 0

Machine fabriek De Waal Werkendam overhandigd een cheque aan Repair Café -Almkerk Tijdens de Open Havendag 2 juli j.l. heeft Machine fabriek De Waal – Werkendam hun bedrijf open gesteld voor belangstellenden en hebben zij voor de uitgifte van broodjes

Share

Voorzitter Wielerevenementen Aalburg geeft laatste update

269 0

VEEN – Esther Vroegh, voorzitter van Wielerevenementen Aalburg was dinsdagavond te gast in de studio van radio OKÉFM, om de laatste stand van zaken door te geven voor het Wielerevenement op zaterdag 13 mei 2017 los zal barsten.

Share

Pont Drongelen uren uit de vaart door problemen met traktor

1849 1

Drongelen – Een traktor met daarachter een aanhanger geladen met hooi heeft ervoor gezorgd dat het veer tussen Drongelen en Waalwijk uren uit de vaart is geweest. De bestuurder van de traktor wilde zijn voertuig naast een andere traktor zetten

Share