Marianne Vos Wielerclinic 2018

Like This Video 173 Redactie
Added by 9 mei 2018

AALBURG – REGIO – op 9 mei werd de bekende Marianne Vos Wielerclinic gereden door de schoolkinderen van de gemeente Aalburg die samen met Marianne Vos het traject reden die a.s. zaterdag ook wordt gereden door de elite dames tijdens het wielerspektakel.

Dit jaar waren er wat minder deelnemers dan andere jaren wat kan liggen aan de vakantieperiode van de scholen en het warme weer.

De wielerploeg reed van Aalburg naar de scholen van de omliggende dorpen waarna in Babyloniënbroek werd gestopt voor een kort pauze waar de kinderen frisdrank en een appel werd aangeboden. Daarna ging het weer richting gemeentehuis in Wijk en Aalburg.

De jongste deelneemster was acht jaar en de oudste deelnemer was een 85-jarige Engelsman die ook vorig jaar present was tijdens de wielerronde.

Tijdens een kinderpersmoment mochten de kinderen van alles vragen aan Marianne.

Video: Joop Lankhaar – Foto’s: Hans Verbeek

 

 

Share

Similar Videos

Unieke opnamen 3 bevers in Sleeuwijk (video)

283 0

SLEEUWIJK – De hoge waterstanden hebben ook hun mooie kant, zo konden liefhebbers vanmiddag genieten van een 3-tal bevers die op circa 25 meter van de dijk zich uitvoerig lieten gadeslaan terwijl ze hun vacht aan het oppoetsen waren. Dat

Share

Sinterklaas komt aan in het koude Genderen

519 0

GENDEREN – Zaterdagmiddag 25 november kwam Sinterklaas aan in de haven van het koude Genderen, waar zo’n 200 kinderen en ouders stonden te wachten op de goedheiligman.

Share