Marianne Vos Wielerclinic 2018

Like This Video 143 Redactie
Added by 9 mei 2018

AALBURG – REGIO – op 9 mei werd de bekende Marianne Vos Wielerclinic gereden door de schoolkinderen van de gemeente Aalburg die samen met Marianne Vos het traject reden die a.s. zaterdag ook wordt gereden door de elite dames tijdens het wielerspektakel.

Dit jaar waren er wat minder deelnemers dan andere jaren wat kan liggen aan de vakantieperiode van de scholen en het warme weer.

De wielerploeg reed van Aalburg naar de scholen van de omliggende dorpen waarna in Babyloniënbroek werd gestopt voor een kort pauze waar de kinderen frisdrank en een appel werd aangeboden. Daarna ging het weer richting gemeentehuis in Wijk en Aalburg.

De jongste deelneemster was acht jaar en de oudste deelnemer was een 85-jarige Engelsman die ook vorig jaar present was tijdens de wielerronde.

Tijdens een kinderpersmoment mochten de kinderen van alles vragen aan Marianne.

Video: Joop Lankhaar – Foto’s: Hans Verbeek

 

 

Share

Similar Videos

Intocht Sinterklaas in Genderen druk bezocht

461 0

Genderen – De intocht van Sinterklaas in Genderen kon zich ook dit jaar weer verheugen in heel veel belangstelling. Om even na half twee meerde hij zijn pakjesboot aan in de haven van Genderen en dat ging niet zonder slag

Share

Lampionnenoptocht Genderen

528 0

GENDEREN – Op dinsdag 31 januari 2017 organiseerde Oranjevereniging Juliana uit Genderen haar traditionele lampionnenoptocht. Het weer was uitstekend en dat was te merken aan de opkomst van de lampionnendragers. Een groot aantal kinderen verzamelden zich samen met hun ouders

Share

De Grote Ertepikkers Quiz Genderen 2018

137 0

GENDEREN – op 29 juni vond de Grote Ertepikkers Quiz Genderen plaats waar boven verwachting rond de 400 mensen aan mee deden.

Share