Loslopende hond richt slachtpartij aan in kudde schapen

Like This Video 425 Redactie
Added by 12 september 2017

WIJK EN AALBURG – Een loslopende hond heeft aan de Maasdijk in Wijk en Aalburg een ware slachtpartij aangericht. De hond dode zeven schapen en evenveel dieren liepen zware verwondingen op.

De eigenaar van de schapen ontdekte vanmorgen de gruwelijkheden toen hij zijn kudde ging inspecteren. Hij zit nu werkelijk met de handen in het haar, want de dader is niet bekend. “Wie gaat de schade betalen, het zijn niet alleen de dode dieren, maar ook de veearts moest worden geschakeld, en het kost mij toch een dag arbeid’ aldus de getroffen veehouder. Hij kan absoluut niet begrijpen dat iemand ze honden laat loslopen. Door dit voorval in het nieuws te brengen hoopt hij dat hondenbezitters wat meer begrip krijgen dat het niet vanzelfsprekend is dat honden niets zouden doen.

Share

Similar Videos

Op bezoek bij Altenahove in Almkerk

190 0

Almkerk – Afgelopen donderdag waren we samen met OkéFm op bezoek bij Altenahove in Almkerk waar live werd uitgezonden van 15.00 tot 19.00 uur. Tijdens deze uitzending konden bewoners, verplegend personeel en vrijwilligers hun favoriete plaatjes aanvragen.

Share

Overwinning Egbert Hooijkaas in Herwijnen

766 0

ZUILICHEM – De Zuilichemse atleet Egbert Hooijkaas heeft zijn vijfde opeenvolgende overwinning geboekt in het Grote Rivierencircuit. Hij kwam als eerste bij de Masters 45+ over de streep bij de 15e Lingewaalloop in Herwijnen. Dat was goed voor de 3e

Share

Zonovergoten Oldtimerdag Oudheusden

287 0

OUDHEUSDEN – De voetbalvelden van HHC’09 in Oudheusden waren zondag bezet door teintallen oldtimers. Het evenement werd dit jaar voor de vijfde keer gehouden, en dat lustrum kreeg in elk geval veel beter weer dan vorig jaar toen de regen

Share