Lenteloop Papendrecht “Een groot feest” (3 video’s)

Like This Video 322 Redactie
Added by 10 juni 2017

De 35e Lenteloop in Papendrecht was vandaag een groot promotiefeest voor de Atletieksport. Onder stralende omstandigheden werd begonnen met jeugdwedstrijden op de baan van Passaat, waaraan maar liefst 627 kinderen meededen. Daarna was het de beurt aan de 5 kilometer prestatieloop met overwinningen voor Leendert van der Lugt bij de mannen en Lotte Veldhoen bij de vrouwen. Lotte komt terug van een blessure en dan is het altijd weer lekken om als eerste over de streep te komen.

Op de 10 kilometer ging de overwinning naar Roy Hoornweg, die er met de handrem opliep, want op zondag mag hij gaan hazen bij de 10 kilometer bij de FBM in Hengelo. Het werd desondanks een geweldig feest voor Hoornweg die in het centrum van Papendrecht luid werd aangemoedigd door zijn plaatsgenoten. De overwinning bij de vrouwen ging naar Marlies Jongerius. In totaal kwamen in Papendrecht 1120 deelnemers aan de start.



Share

Similar Videos

Oliebollen voor OkéFm

302 0

VEEN – Donderdagmiddag werden de diskjockeys van radiostation OkéFm verrast met oliebollen in de studio. De Oliebollen worden gebakken door een vriendengroep uit Veen die in de laatste dagen van het jaar worden verkocht.

Share

Op bezoek bij Altenahove in Almkerk

294 0

Almkerk – Afgelopen donderdag waren we samen met OkéFm op bezoek bij Altenahove in Almkerk waar live werd uitgezonden van 15.00 tot 19.00 uur. Tijdens deze uitzending konden bewoners, verplegend personeel en vrijwilligers hun favoriete plaatjes aanvragen.

Share

Stratenloop jeugd Genderen (Video)

492 0

GENDEREN – Tijdens het Zomerfeest in Genderen wordt traditioneel een stratenloop gehouden. In bijgaande video ziet u de jeugd in actie.

Share