Lenteloop Papendrecht “Een groot feest” (3 video’s)

Like This Video 612 Redactie
Added by 10 juni 2017

De 35e Lenteloop in Papendrecht was vandaag een groot promotiefeest voor de Atletieksport. Onder stralende omstandigheden werd begonnen met jeugdwedstrijden op de baan van Passaat, waaraan maar liefst 627 kinderen meededen. Daarna was het de beurt aan de 5 kilometer prestatieloop met overwinningen voor Leendert van der Lugt bij de mannen en Lotte Veldhoen bij de vrouwen. Lotte komt terug van een blessure en dan is het altijd weer lekken om als eerste over de streep te komen.

Op de 10 kilometer ging de overwinning naar Roy Hoornweg, die er met de handrem opliep, want op zondag mag hij gaan hazen bij de 10 kilometer bij de FBM in Hengelo. Het werd desondanks een geweldig feest voor Hoornweg die in het centrum van Papendrecht luid werd aangemoedigd door zijn plaatsgenoten. De overwinning bij de vrouwen ging naar Marlies Jongerius. In totaal kwamen in Papendrecht 1120 deelnemers aan de start.Share

Similar Videos

Kalfjes in het Munnikenland maken het goed (Video)

487 0

POEDEROIJEN – Er was vandaag veel onrust op de socialmedia over de twee kalfjes van de Grote Grazers die in het Munnikenland lopen. Het zou te koud voor hun zijn en de moeder grazers zouden te weinig melk voor de

Share

‘Wij trekken aan de bel’ (Video)

838 0

GENDEREN – Woensdag 22 maar 2017 organiseerde het Liliane Fonds de actie “Wij trekken aan de bel” waar 600 scholen in Nederland aan meededen en bijna 500 scholen in Afrika.

Share

Mooie derde plaats voor Marianne Vos bij NK tijdrijden

818 0

Zaltbommel – Marianne Vos heeft woensdagavond brons weten te bemachtigen bij het NK tijdrijden in Zaltbommel. De overwinning ging verrassend naar Marianne’s ploeggenote Annemiek van Vleuten die wereldkampioene Ellen van Dijk net voorbleef.

Share