Lenteloop Papendrecht “Een groot feest” (3 video’s)

Like This Video 350 Redactie
Added by 10 juni 2017

De 35e Lenteloop in Papendrecht was vandaag een groot promotiefeest voor de Atletieksport. Onder stralende omstandigheden werd begonnen met jeugdwedstrijden op de baan van Passaat, waaraan maar liefst 627 kinderen meededen. Daarna was het de beurt aan de 5 kilometer prestatieloop met overwinningen voor Leendert van der Lugt bij de mannen en Lotte Veldhoen bij de vrouwen. Lotte komt terug van een blessure en dan is het altijd weer lekken om als eerste over de streep te komen.

Op de 10 kilometer ging de overwinning naar Roy Hoornweg, die er met de handrem opliep, want op zondag mag hij gaan hazen bij de 10 kilometer bij de FBM in Hengelo. Het werd desondanks een geweldig feest voor Hoornweg die in het centrum van Papendrecht luid werd aangemoedigd door zijn plaatsgenoten. De overwinning bij de vrouwen ging naar Marlies Jongerius. In totaal kwamen in Papendrecht 1120 deelnemers aan de start.Share

Similar Videos

Videoreportage Jeugd + 4 km Loop naar de Pomp

1298 0

Altena Digitaal was vandaag ook aanwezig in Noordeloos bij de Loop naar de Pomp. Wij maakten daar ook een video van de Jeugdloop en de 4 kilometer prestatieloop.

Share

Op pad met boswachter Thomas – Vlog 2 Cameravallen

551 0

WERKENDAM – Dieren zijn vaak schuw en ze goed op camera krijgen is dus lastig. In de Biesbosch is daarom een groot onderzoek aan de gang waarbij cameravallen worden gebruikt, camera’s die werken met warmte- en bewegingssensoren. Boswachter Thomas neemt

Share

Op bezoek bij Open Mind Tiel

250 0

TIEL – Op donderdag 16 augustus brachten we een bezoek aan “Open Mind Tiel”, een groep statushouders in Tiel die graag wil integreren in hun nieuwe leef- en woonomgeving.

Share