Laatste raadsvergadering van gemeente Aalburg

Like This Video 174 Redactie
Added by 20 december 2018

AALBURG – Op dinsdag 18 december werd de laatste raadsvergadering gehouden van de gemeente Aalburg, waarna op 2 januari Aalburg zal opgaan in de nieuwe gemeente Altena.

De vergadering stond in het teken van herinneringen ophalen en afscheid nemen. Burgemeester Naterop begon met een dankwoord aan de wethouders, waarin elke wethouder aan bod kwam. Namens de wethouders sprak Schreuders een dankwoord.

Tijdens het rondje raadsleden werden Kees Noorloos van de BAB en Kees NiewenHuizen verrast met een koninklijke onderscheiding die werd opgespeld door burgemeester Naterop.

Later op de avond werden alle levensgezellen van de zittende raadsleden verrast met een flinke bos bloemen omdat ze vele uren hun metgezel moesten missen omdat ze op pad waren voor het werk dat ze moesten verrichten voor en tijdens de raadsvergaderingen. Ook werden de beide gemeentebodes Theo en Anton niet vergeten en kregen een prachtig bos bloemen aangeboden voor het vele werk dat ze tijdens en na de vergaderingen deden.

Hieronder de volgende twee video’s


Video2 Dankwoord wethouder Schreuders aan burgemeester en raadsleden van Aalburg


Video3 Naterop geeft dikke pluim, koninklijke onderscheiding en proosten op de toekomst van Altena

Share

Similar Videos

Unieke opnamen 3 bevers in Sleeuwijk (video)

331 0

SLEEUWIJK – De hoge waterstanden hebben ook hun mooie kant, zo konden liefhebbers vanmiddag genieten van een 3-tal bevers die op circa 25 meter van de dijk zich uitvoerig lieten gadeslaan terwijl ze hun vacht aan het oppoetsen waren. Dat

Share

Veel animo bij informatieavond AZC Andel

1270 0

ANDEL – De gemeente Woudrichem had circa acht mensen uitgenodigd om hun te informeren over eventuele plannen om een AZC te realiseren op de locatie Bronkhorst in Andel, het werden er echter ruim 100. In de loop van de dag

Share

Colin Bekers wint jubileumloop in Woudrichem

567 0

Woudrichem – De 25e editie van de Ronde van Woudrichem is gewonnen door Colin Bekers. De atleet uit Teteringen die twee weken geleden ook al zegevierde bij de Liberty Run in Waalwijk bleef Armand van der Smissen ruim voor.

Share