Laatste raadsvergadering van gemeente Aalburg

Like This Video 98 Redactie
Added by 20 december 2018

AALBURG – Op dinsdag 18 december werd de laatste raadsvergadering gehouden van de gemeente Aalburg, waarna op 2 januari Aalburg zal opgaan in de nieuwe gemeente Altena.

De vergadering stond in het teken van herinneringen ophalen en afscheid nemen. Burgemeester Naterop begon met een dankwoord aan de wethouders, waarin elke wethouder aan bod kwam. Namens de wethouders sprak Schreuders een dankwoord.

Tijdens het rondje raadsleden werden Kees Noorloos van de BAB en Kees NiewenHuizen verrast met een koninklijke onderscheiding die werd opgespeld door burgemeester Naterop.

Later op de avond werden alle levensgezellen van de zittende raadsleden verrast met een flinke bos bloemen omdat ze vele uren hun metgezel moesten missen omdat ze op pad waren voor het werk dat ze moesten verrichten voor en tijdens de raadsvergaderingen. Ook werden de beide gemeentebodes Theo en Anton niet vergeten en kregen een prachtig bos bloemen aangeboden voor het vele werk dat ze tijdens en na de vergaderingen deden.

Hieronder de volgende twee video’s


Video2 Dankwoord wethouder Schreuders aan burgemeester en raadsleden van Aalburg


Video3 Naterop geeft dikke pluim, koninklijke onderscheiding en proosten op de toekomst van Altena

Share

Similar Videos

Intocht Sinterklaas in Genderen druk bezocht

497 0

Genderen – De intocht van Sinterklaas in Genderen kon zich ook dit jaar weer verheugen in heel veel belangstelling. Om even na half twee meerde hij zijn pakjesboot aan in de haven van Genderen en dat ging niet zonder slag

Share

Grote problemen in gemeente Werkendam door hevige regen (video)

467 0

Werkendam – In met namen Nieuwendijk, Almkerk, Sleeuwijk en Werkendam zijn er bijna 100 meldingen binnengekomen van wateroverlast na de hevige regenval van maandagmorgen. De brandweer heeft de handen vol om iedereen te kunnen helpen. In sommige straten en huizen

Share

Park Veldzicht krijgt vorm

244 0

GENDEREN – Zaterdag 24 maart was het een drukte van belang bij het voormalige zwembad Veldzicht. Zo’n 30 vrijwilligers waren druk bezig met allerhande activiteiten om het nieuwe Park Veldzicht gezicht te geven.

Share