Kunstwerk voor Genderen bijna af

Like This Video 111 Redactie
Added by 13 december 2018

GENDEREN – Op 13 december brachten wij een bezoek aan beeldend kunstenaar Richard v.d. Koppel die in opdracht van Dorpsraad Genderen een kunstwerk aan het maken is.

Aanvankelijk was het de bedoeling dat het kunstwerk voor de jaarwisseling geplaatst zou gaan worden, maar door vertraging van de grondstoffen die geleverd zouden en de aankomende feestdagen wordt het kunstwerk in januari geplaats.

Het kunstwerk komt te staan op het plantsoen voor de Hervormde kerk van Genderen en wordt 3,5 meter hoog en stelt een levensboom voor.

Richard v.d. Koppel  is trots dat Genderen zijn eigen kunstwerk gaat krijgen en vertelt over het kunstwerk dat u via onze video hierboven kunt bekijken.

 

Share

Similar Videos

Eetproject Genderen voor Senioren

968 0

GENDEREN – Al zo’n kleine 25 jaar bestaat het Eetproject voor Senioren in Genderen dat is uitgegroeid naar diner waar maximaal 80 mensen aan mee kunnen doen.

Share

Opnieuw auto aangestoken in Hank

526 0

HANK – In Hank is vanavond om even over zeven uur opnieuw een auto afgebrand. Dit gebeurde opnieuw op een pleintje in de Valkstraat. Omdat het al de achtste keer dat in deze buurt een brand is lijkt het nu

Share

Promo Altena Road Circuit 2018

241 0

REGIO – Nog minder dan drie maanden en dan staat de eerste wedstrijd van het Blankers & Van Vark Altena Road Circuit weer op het programma. Het Altena Road Circuit is niet alleen het oudste en eerste circuit van Nederland

Share