Koninklijke onderscheiding voor vrijwilliger WTC Maas-Waal

Like This Video 515 Redactie
Added by 17 september 2017

BRAKEL – Burgemeester Peter Rehwinkel van de gemeente Zaltbommel verraste tijdens de feestelijke bijeenkomst naar aanleiding van het 40-jarig bestaan van WTC Maas-Waal bestuurslid Jan van de Ven met een Koninklijke onderscheiding. De 84-jarige Van der Veen is al sinds de oprichting actief bij de vereniging, zo verzorgt hij het clubhuis en de baan, en is ook actief als jurylid bij wedstrijden en zorgt dat ook de geluidsinstallatie werkt.
Naast dat er zaterdagavond tot in de laatste uurtjes werd gefeest werden er op de baan ook nog de clubkampioenschappen verreden. Het was ex-marathonschaatser Arnold Stam die in de sprint wist af te rekenen met een andere marathonschaatser Robert van Dalen.

Share

Similar Videos

Jaarmarkt Wijk en Aalburg druk bezocht

295 0

WIJK EN AALBURG – Op zaterdag 15 juni werd de 36ste Jaarmarkt gehouden in Wijk en Aalburg waar 130 kramen bezocht konden worden.

Share

OkéFm Prijzenfestival dag vier

577 0

REGIO – Heel de week deelt OkéFm Prijspakketten uit aan mensen die door een ander in het zonnetje gezet willen worden. Elke dag wordt er één pakket uitgereikt wat live is te volgen via Radio OkéFm, de regionale zender voor

Share

Gewonde bij zware eenzijdige crash in Bruchem

1007 0

BRUCHEM – Bij een ongeval op de Parallelweg in Bruchem is maandagavond de bestuurder van een personenauto gewond geraakt. De automobilist raakte rond kwart voor tien een betonnen wand van een brug. De auto sloeg vervolgens door de snelheid nogmaals

Share