↓Delen mag hieronder↓

Koningsdag Zaltbommel 2019

Like This Video 169 Redactie
Added by 30 april 2019

ZALTBOMMEL – Het scheelde niet veel of de viering van Koningsdag in Zaltbommel was helemaal niet doorgegaan. Het Oranjecomité had door gebrek aan vrijwilligers de stekker uit de organisatie getrokken waardoor het er na uitzag dat er geen activiteiten zouden komen. Gelukkig heeft de wijkraad van de binnenstad en het Binnenstadsfonds de organisatie overgenomen. De start van het programma begon met en kinderoptocht waarvan de start plaatsvond bij de Portage. Onder leiding van  ‘Harmoniekapel Generaal Karel van der Heyden’. trokken ze door de binnenstad richting de binnenstad waar intussen al een vrijmarkt was begonnen. En daar was het tussen de regenbuien door best nog gezellig. Deze video is in de loop van het weekend ook te zien op OkéTV samen met nog meer beelden uit de regio. De uitzending is te zien op kanaal 36 van Ziggo in de Bommelerwaard en op kanaal 41 van Ziggo in de gemeente Altena.

Share

Similar Videos

Pro Seniore introduceert alarmsysteem de “Vlinder” (Video)

1063 0

WIJK EN AALBURG – Mensen blijven steeds langer op zichzelf wonen. U kent die berichten wel. Mensen willen of moeten steeds langer zelfstandig blijven wonen. Dit wordt ook op alle manieren mogelijk gemaakt. Denk aan thuishulp of aanpassingen aan de

Share

Zilver met gouden randje voor Marianne Vos (videoreportage)

604 0

Wijk en Aalburg – Marianne Vos is er zaterdag niet in geslaagd voor de zesde keer als eerste over de finish te komen bij de Rabobank 7-Dorpenomloop van Aalburg.

Share

Vismeester Huib geeft visles op het Fundament

205 0

GENDEREN – Op vrijdag 15 juni was het spannend toen niet juf Jacqueline voor de klas verscheen maar Vismeester Huib, die een boeiend verhaal ging houden over vissen.

Share