Koningsdag 2019 in Altena

Like This Video 182 Redactie
Added by 30 april 2019

ALTENA – Op Koningsdag waren er in Altena heel wat activiteiten te doen in de vele dorpen. We bezochten een aantal dorpen en maakte daar een kort video overzicht van.

We begonnen in Genderen bij het dorpshuis waar heel wat kinderen verzameld waren. Nadat daar de ballonnen opgelaten waren vertrokken we naar Andel waar een gezellige drukte heerste en gelukkig de regen was opgehouden. Daarna brachten we een bezoek aan Meeuwen waar de kinderen een lawaaioptocht hielden.
Hieronder kunt u een korte samenvatting zien van Koningsdag in deze drie dorpen.

Deze video is in de loop van het weekend ook te zien op OkéTV samen met nog meer beelden uit de regio. De uitzending is te zien op kanaal 36 van Ziggo in de Bommelerwaard en op kanaal 41 van Ziggo in de gemeente Altena.

Share

Similar Videos

Carbitschieten in Bruchem

278 0

BRUCHEM – Het was vanmiddag weer ouderwets gezellig bij het traditionele carbitschieten. Terwijl de bezoekers zich verzamelden rondom het kampvuur met een biertje in de hand maakte de organisatie de lanceerinstallaties in gereedheid. En dat zijn geen melkbussen meer maar

Share

Videoreportage 10 kilometer Loop naar Pomp

643 0

Altena Digitaal was zaterdagmiddag aanwezig bij de Loop naar de Pomp in Noordeloos waar ook diverse regio atleten aanwezig waren. Hieronder een beeldverslag

Share

Veel belangstelling voor bruidsshow (videoreportage)

607 0

Wijk en Aalburg – De bruidsshow van “Stichting Het Oude kerkje” in Aalburg heeft vandaag voor de eerste keer met heel veel succes een bruidsshow gehouden.

Share