Koningsdag 2019 in Altena

Like This Video 95 Redactie
Added by 30 april 2019

ALTENA – Op Koningsdag waren er in Altena heel wat activiteiten te doen in de vele dorpen. We bezochten een aantal dorpen en maakte daar een kort video overzicht van.

We begonnen in Genderen bij het dorpshuis waar heel wat kinderen verzameld waren. Nadat daar de ballonnen opgelaten waren vertrokken we naar Andel waar een gezellige drukte heerste en gelukkig de regen was opgehouden. Daarna brachten we een bezoek aan Meeuwen waar de kinderen een lawaaioptocht hielden.
Hieronder kunt u een korte samenvatting zien van Koningsdag in deze drie dorpen.

Deze video is in de loop van het weekend ook te zien op OkéTV samen met nog meer beelden uit de regio. De uitzending is te zien op kanaal 36 van Ziggo in de Bommelerwaard en op kanaal 41 van Ziggo in de gemeente Altena.

Share

Similar Videos

GDC 1 in het nieuw

756 0

EETHEN – Afgelopen zaterdag 22 oktober 2016 werd GDC 1 in het nieuw gestoken door de eigenaars van Bistro “Tante Pietje”, Kees Lankhaar jr. en Kees Lankhaar sr.

Share

Zwaargewonde bij ongeval in Wijk en Aalburg

725 0

Wijk en Aalburg – Omstreeks half 5 vanmiddag (11-7-2017) werd de brandweer opgeroepen om naar de Provinciale weg Oost te gaan in Wijk en Aalburg. Dat adres bleek niet te kloppen, het betrof een zwaar ongeval aan de Kromme Nol

Share

Koninklijke onderscheiding voor vrijwilliger WTC Maas-Waal

313 0

BRAKEL – Burgemeester Peter Rehwinkel van de gemeente Zaltbommel verraste tijdens de feestelijke bijeenkomst naar aanleiding van het 40-jarig bestaan van WTC Maas-Waal bestuurslid Jan van de Ven met een Koninklijke onderscheiding. De 84-jarige Van der Veen is al sinds

Share