Juffrouw Tineke neemt afscheid van de kinderopvang

Like This Video 236 Redactie
Added by 2 november 2018

GENDEREN – Op vrijdag 2 november nam juffrouw Tineke afscheid van de kinderen van Kinderopvang Trema in Genderen, na bijna 20 jaar gaat juffrouw Tineke met pensioen.

Ongeveer 43 jaar geleden startte Kinderopvang De Snatertjes in Genderen en vonden een prima onderkomen in het dorpshuis van Genderen. Later werd de kinderopvang onderdeel van Trema Kinderopvang en Welzijn.

Zo’n kleine twintig jaar geleden nam juffrouw Tineke de kinderopvang over van juffrouw Hennie en vandaag gaat juffrouw Tineke met pensioen. Juffrouw Tineke werd vanmorgen opgewacht door de kinderen van de kinderdagopvang en werd ze toegezongen door de kinderen. Ze mocht over de rode loper, waar de kinderen een lange rij vormden met bogen. Eenmaal binnen hadden de kinderen nog een aantal mooie liedjes voor haar in petto en kreeg ze een mooie diadeem op in de vorm van een kroon. Later werd er samen met de kinderen nog van de grote taart gesmuld die speciaal voor het feest was gemaakt.

Wel liet juffrouw Tineke weten dat ze de kinderen niet zal vergeten en af en tot nog eens binnen zal wippen. “Het was een prachtige tijd en heb heel wat mooie dingen meegemaakt, maar nu is het tijd om met pensioen te gaan”, verteld juffrouw Tineke. Na het afscheid van de kinderen in Eethen en Genderen volgt morgen nog haar verjaardag en daarna gaat ze genieten van haar welverdiende pensioen.

De openingstijden voor de plaatsen Eethen en Genderen zijn:
Genderen:
dinsdag en vrijdag: van 8.30 tot 12.00 uur
Eethen:
Maandag en donderdag: 8.30 uur tot 12.00 uur
Woensdag en vrijdag: 8.30 tot 12.00 uur

Het centrale telefoonnummer is 0183-408444
Wie meer wel weten over Trema Kinderopvang en Welzijn moet de website maar eens bezoeken van Trema: www.trema.org.

Share

Similar Videos

10 jaar ‘t Hèmerts Visserskoor

829 0

NEDERHEMERT – Het was zaterdag feest in Nederhemert want ‘t Hèmerts Visserskoor vierde in het plaatselijk dorpshuis zijn 10-jarig bestaan. Daden ze ’s middags met een receptie voor genodigden en die kregen ook nog een half uur durend optreden te

Share

Opening Park Veldzicht trekt veel bezoekers

217 0

GENDEREN – Op zaterdag 11 mei werd Park Veldzicht opengesteld voor het publiek en waar een dikke duizend mensen op af kwamen.

Share

Veel kijkers bij hoge waterstand rivieren

413 0

REGIO – Het was filerijden vandaag in verband met de hoge waterstand file rijden over de dijken van de grote rivieren. Vooral het gedeelte tussen Zaltbommelen Brakel was bijzonder druk. Veel kijkers maakten meteen ook van de gelegenheid om een

Share