Jonge ooievaars Drongelen bijna klaar om uit te vliegen

Like This Video 47 Redactie
Added by 3 juni 2018

DRONGELEN – De vier jonge ooievaars op het nest in Drongelen doen het bijzonder goed, zo goed zelfs dat de jonge al druk bezig zijn met de eerste vliegoefeningen op het nest en daarbij de eerste sprongetjes maken. Bijzonder is ook dat de jonge ook het voorbeeld van hun ouders al volgen en hun uitwerpselen buiten het nest deponeren. In de onderstaande video zien we ook dat een van de ouders met zijn snavel vol voedsel op het nest land om zijn hongerige kroost van eten te voorzien en dat meteen de andere ooievaar het nest verlaat om ook weer voedsel te zoeken. We moesten even geduld hebben, maar geniet mee op de video die we maakten.

Share

Similar Videos

Meisje gewond bij ongeluk Van Heemstraweg tussen Gameren en Zaltbommel

64 0

GAMEREN – Op de Van Heemstraweg tussen Zaltbommel en Gameren is vanavond een meisje uit Zaltbommel gewond geraakt. Ze zat naast de chauffeur van een personenauto die op een voorganger reed. Deze voorganger moest op zijn beurt weer remmen voor

Share

Open dag tweede Paasdag bij Van Hemert bestrating in Genderen (Video)

396 0

GENDEREN – Elk jaar bezoeken we op tweede Paasdag een instelling of bedrijf dat haar deuren open zet op deze dag.

Share

Gevaarlijke situatie door stormschade oude Jonker Fris fabriek Heusden (Video)

632 0

HEUSDEN – De brandweer in Heusden moest zondagmiddag omstreeks 16.00 uur in actie komen om losliggende delen op het dak van de oude Jonker Fris fabriek aan de Maasdijk te verwijderen. Het ging onder andere om losgeslagen dakbedekking en afvoerkanalen.

Share