Jonge ooievaars Drongelen bijna klaar om uit te vliegen

Like This Video 75 Redactie
Added by 3 juni 2018

DRONGELEN – De vier jonge ooievaars op het nest in Drongelen doen het bijzonder goed, zo goed zelfs dat de jonge al druk bezig zijn met de eerste vliegoefeningen op het nest en daarbij de eerste sprongetjes maken. Bijzonder is ook dat de jonge ook het voorbeeld van hun ouders al volgen en hun uitwerpselen buiten het nest deponeren. In de onderstaande video zien we ook dat een van de ouders met zijn snavel vol voedsel op het nest land om zijn hongerige kroost van eten te voorzien en dat meteen de andere ooievaar het nest verlaat om ook weer voedsel te zoeken. We moesten even geduld hebben, maar geniet mee op de video die we maakten.

Share

Similar Videos

16e Bommelse Promenadeloop meer dan geslaagd

452 0

Zaltbommel – De 16e Bommelse Promenadeloop is ook dit jaar weer een groot succes geworden, zowel bij de prestatieloop, de bedrijvenloop en bij de Kidsrun was er een overweldigende belangstelling. De organisatie die in handen was van de Bommelerwaard Runners

Share

Koningsdag 2016 Genderen en Drongelen

611 0

GENDEREN / DRONGELEN – De weersverwachtingen waren voor deze dag niet al te best en veel organisaties hebben hun activiteiten aangepast, verplaatst of zelf afgelast.

Share

Jeffrey Himpers en Burgerstem Altena

100 0

Regio – op 30 augustus was Jeffrey Himpers te gast in de studio van OkeFm om te vertellen over de nieuw opgerichte partij “Burgerstem Altena”.

Share