Jeffrey Himpers en Burgerstem Altena

Like This Video 334 Redactie
Added by 30 augustus 2018

Regio – op 30 augustus was Jeffrey Himpers te gast in de studio van OkeFm om te vertellen over de nieuw opgerichte partij “Burgerstem Altena”.

Jeffrey kreeg niet de medewerking als burgerinitiatief, van de zittende partijen in Werkendam en heeft besloten een eigen partij op te richten.
Bekijk en luister naar de video wat Jeffrey Himpers te vertellen heeft.

Share

Similar Videos

Mooie derde plaats voor Marianne Vos bij NK tijdrijden

783 0

Zaltbommel – Marianne Vos heeft woensdagavond brons weten te bemachtigen bij het NK tijdrijden in Zaltbommel. De overwinning ging verrassend naar Marianne’s ploeggenote Annemiek van Vleuten die wereldkampioene Ellen van Dijk net voorbleef.

Share

Nieuw logo gemeente Altena bekend gemaakt

277 0

AALBURG – Maandag 25 juni 2018 werd op het gemeentehuis van Aalburg het nieuwe logo voor de toekomstige gemeente Altena getoond. Altenadigitaal maakte bovenstaande overzicht: De volledige animatie van het tot stand komen van het logo is te vinden via:

Share

Dorpsquiz Genderen in een bomvolle tent tijdens Zomerfeest Genderen

311 0

GENDEREN – Op donderdag 23 augustus werd tijd het Zomerfeest Genderen de tweede editie gespeeld van de Ertepikkers Quiz. In een bomvolle feesttent werd de tweede editie gespeeld van de Ertepikkers Quiz in Genderen. Er deden 35 ploegen mee waardoor

Share