Jaarmarkt Wijk en Aalburg druk bezocht

Like This Video 163 Redactie
Added by 16 juni 2019

WIJK EN AALBURG – Op zaterdag 15 juni werd de 36ste Jaarmarkt gehouden in Wijk en Aalburg waar 130 kramen bezocht konden worden.

Ondanks de natte start klaarde het weer snel op en over de dag genomen zijn een paar druppels gevallen die de bezoekers van de Jaarmarkt niet thuis hielden.

We spraken verschillende mensen die van ver buiten Wijk en Aalburg kwamen en menigeen stond verbaasd hoe deze Jaarmarkt was georganiseerd.

OkéFm stond met de medewerkers bij Zorgplein Maaswaarden die een actie op touw hadden gezet om via een kaart de voorspelling in te vullen van de damesvoetbalwedstrijd die ’s middags om 15.00 werd gespeeld. De winnaar kreeg een voetval t.w.v. €100,00 die geschonken werd door Jakko Sport.

De opbrengst wordt geschonken aan het G-Team van Andel.

OkéTv maakte een overzicht die u hierboven kunt bekijken.

Share

Similar Videos

Hoopvol begin Altena Road Circuit

523 0

BRAKEL – Het Blankers & Van Vark Altena Road Circuit kende met de Lenteloop in Brakel een bijzonder hoopvolle start van het nieuwe seizoen. Maar liefst 211 deelnemers schreven zich zaterdagmiddag in en dat was veel meer dan waar de

Share

Dijkhuis totaal vernield door grote brand

274 0

AALST – Een felle brand heeft vanavond een woning aan de Maasdijk in Aalst totaal in as gelegd. De brand brak rond kwart over tien vanavond uit en werd door diverse eenheden van de brandweer, waaronder een hoogwerker bestreden. Het

Share

Opening Park Veldzicht in zicht

224 0

GENDEREN – Nog een aantal weken en Park Veldzicht wordt geopend. Het voormalige Zwembad Veldzicht is om getoverd tot een prachtig park waar iedereen van kan gaan genieten.

Share