IJspret in Nederhemert (video)

Like This Video 498 Redactie
Added by 28 februari 2018

NEDERHEMERT – Ondanks dat de reguliere ijsbaan van ijsclub Eensgezindheid in Nederhemert nog niet open was, kunnen de inwoners toch genieten op een speciaal aangelegd baantje bij een bedrijf in de Nieuwsstraat. Door een laagje water te laten lopen op een parkeerplaats kan er in Nederhemert al een paar dagen volop op het ijs genoten worden. Woensdagmorgen waren er al een dikke 70 kinderen en ouderen aanwezig. Rons drie uur vanmiddag ging de baan even dicht omdat het ijs te slecht werd, maar woensdagavond lag alles er weer perfect bij, waardoor opnieuw ondanks de snijdende kou 10-tallen schaatsers zichtbaar genoten. Wij maakten onderstaande video.

Share

Similar Videos

Oktoberfest in ’t Dorpshuis van Genderen

892 0

GENDEREN – Zaterdag 8 oktober 2016 wordt het Dorpshuis van Genderen een Oktoberfest gehouden met Bier und Bratwurst.

Share

Pont Drongelen uren uit de vaart door problemen met traktor

3328 1

Drongelen – Een traktor met daarachter een aanhanger geladen met hooi heeft ervoor gezorgd dat het veer tussen Drongelen en Waalwijk uren uit de vaart is geweest. De bestuurder van de traktor wilde zijn voertuig naast een andere traktor zetten

Share

Park Veldzicht krijgt vorm

515 0

GENDEREN – Zaterdag 24 maart was het een drukte van belang bij het voormalige zwembad Veldzicht. Zo’n 30 vrijwilligers waren druk bezig met allerhande activiteiten om het nieuwe Park Veldzicht gezicht te geven.

Share