Icoonproject Altena2019

Like This Video 854 Redactie
Added by 27 juni 2017

VEEN – Dinsdagmiddag 27 juni 2017 was de Jongerenraad Going4OneAltena te gast in de studio van OKÉFM om uit te leggen wat het Icoonproject Altena2019 precies inhoudt. Te gast weren Huib van Hemert uit Genderen (14) als lid van de Jongerenraad en Lenie van der Ham als projectleidster van deze 17 tellend enthousiaste jongeren. De Jongerenraad Going4OneAltena gaat aan de slag om de nieuwe gemeenteraad te overtuigen, dat een jongerenraad in de gemeente Altena onontbeerlijk is.

‘De jeugd heeft de toekomst wordt vaak gezegd.’ Dan is het toch vanzelfsprekend als de jeugd een stem krijgt in de regionale besluitvorming rondom de herindeling. Deze besluiten hebben immers ook invloed op de toekomst op de jeugd van nu, van altijd en voor als de jeugd van nu volwassen geworden is.

Huib van Hemert (14 jaar) vertelde vol animo over de plannen van de Jongerenraad en Lenie van der Ham ondersteund hem daarin als Projectleidster.
Je kunt de jongerenraad volgen via: https://www.facebook.com/going4onealtena/

Share

Similar Videos

Zomerfeest Genderen maandag 22 augustus

788 0

GENDEREN – Maandag 22 augustus ging Zomerfeest Genderen van start met een prachtige dag die zeker voor de wandelaars perfect was.

Share

Pro Seniore introduceert alarmsysteem de “Vlinder” (Video)

1162 0

WIJK EN AALBURG – Mensen blijven steeds langer op zichzelf wonen. U kent die berichten wel. Mensen willen of moeten steeds langer zelfstandig blijven wonen. Dit wordt ook op alle manieren mogelijk gemaakt. Denk aan thuishulp of aanpassingen aan de

Share

Cheque voor Repair Café Altena – Almkerk

905 0

Machine fabriek De Waal Werkendam overhandigd een cheque aan Repair Café -Almkerk Tijdens de Open Havendag 2 juli j.l. heeft Machine fabriek De Waal – Werkendam hun bedrijf open gesteld voor belangstellenden en hebben zij voor de uitgifte van broodjes

Share