Huisartsenpraktijk AMEEdic in Genderen geopend

Like This Video 218 Redactie
Added by 23 februari 2019

GENDEREN – Op vrijdag 22 februari werd de huisartsenpraktijk AMEEdic officieel geopend door dokter Anne-Marike van Ee-van Laar letterlijk over de streep te trekken.

Een kleine twee jaar geleden begonnen de eerste oriënterende gesprekken of het mogelijk was een huisartsenpraktijk te realiseren bij het dorpshuis van Genderen. Dit naar aanleiding van de met pensioengaande arts Gerrit (The Flying dokter) en de nieuw komende arts Anne-Marike van Ee-van Laar.

Tijdelijk werd de praktijk nog in de in het huis van Gerrit gehouden, maar dat was van voorbijgaande aard, er moest dus gezocht worden naar een ander onderkomen. Na diverse gesprekken kwam de ‘nieuwe dokter’ in gesprek met het dorpshuisbestuur en al snel kwamen ze op het idee om nieuwbouw te plegen bij het bestaande dorpshuis.

Gelukkig zag de toen zittende gemeenteraad van Aalburg  het voordeel in van deze samenwerking en een jaar later werd begonnen met de nieuwbouw achter het dorpshuis. En binnen een jaar werd een prachtig gebouw gerealiseerd waar Genderen trots op kan zijn.

Vrijdagavond werd de artsenpraktijk officieel geopend onder veel belangstelling van de Genderense bevolking en genodigden. Vooraf werd een woord gesproken door Harm Jan van der Beek, voorzitter van dorpshuis Genderen en werd een duo anekdote gehouden door de gepensioneerd arts Gerrit en zijn vrouw Cora. Dat was zoals we Gerrit kennen, altijd in voor mooie verhalen en scherpe opmerkingen. Wat de anekdote was kunt u verder zien in de video samenvatting die we die avond hebben gemaakt.

Nadat de opening achter de rug was werden de gasten uitgenodigd om het prachtige pand te bekijken. Een prachtige praktijk waar menig arts alleen maar van kan dromen.

Dokter Anne-Marike van Ee-van Laar is dan ook apetrots op haar nieuwe onderkomen die ze samen met een aantal assistenten zal gaan bevolken.

Later zal deze video ook te zien zijn op OKÉTV (Altena kanaal 41 Ziggo – Bommelerwaard kanaal 36 Ziggo)

Share

Similar Videos

Brainstormen en schilderen voor stichting GSW Altena

190 0

Op 3 maart 2018 werd door stichting GSW Altena een bijeenkomst gehouden in het gebouw van Rabobank Altena te Almkerk waar werd gebrainstormd en geschilderd voor een nog bredere aanpak van dit prachtige werk wat de stichting op dit moment

Share

Overwinning Egbert Hooijkaas in Herwijnen

893 0

ZUILICHEM – De Zuilichemse atleet Egbert Hooijkaas heeft zijn vijfde opeenvolgende overwinning geboekt in het Grote Rivierencircuit. Hij kwam als eerste bij de Masters 45+ over de streep bij de 15e Lingewaalloop in Herwijnen. Dat was goed voor de 3e

Share

Leendert van der Lugt en Annemarie Kersbergen winnen 14e Krakelingenloop Heukelum

193 0

Leendert van der Lugt en Annemarie Kersbergen hebben zaterdag de veertiende editie gewonnen van de Krakelingenloop in Heukelum. Daarmee maakten ze zichzelf ook voorlopig favoriet voor het Toyota Schouten Grote Rivieren Loopcircuit 2018. De Krakelingenloop was de vierde wedstrijd in

Share