Huisartsenpraktijk AMEEdic in Genderen geopend

Like This Video 164 Redactie
Added by 23 februari 2019

GENDEREN – Op vrijdag 22 februari werd de huisartsenpraktijk AMEEdic officieel geopend door dokter Anne-Marike van Ee-van Laar letterlijk over de streep te trekken.

Een kleine twee jaar geleden begonnen de eerste oriënterende gesprekken of het mogelijk was een huisartsenpraktijk te realiseren bij het dorpshuis van Genderen. Dit naar aanleiding van de met pensioengaande arts Gerrit (The Flying dokter) en de nieuw komende arts Anne-Marike van Ee-van Laar.

Tijdelijk werd de praktijk nog in de in het huis van Gerrit gehouden, maar dat was van voorbijgaande aard, er moest dus gezocht worden naar een ander onderkomen. Na diverse gesprekken kwam de ‘nieuwe dokter’ in gesprek met het dorpshuisbestuur en al snel kwamen ze op het idee om nieuwbouw te plegen bij het bestaande dorpshuis.

Gelukkig zag de toen zittende gemeenteraad van Aalburg  het voordeel in van deze samenwerking en een jaar later werd begonnen met de nieuwbouw achter het dorpshuis. En binnen een jaar werd een prachtig gebouw gerealiseerd waar Genderen trots op kan zijn.

Vrijdagavond werd de artsenpraktijk officieel geopend onder veel belangstelling van de Genderense bevolking en genodigden. Vooraf werd een woord gesproken door Harm Jan van der Beek, voorzitter van dorpshuis Genderen en werd een duo anekdote gehouden door de gepensioneerd arts Gerrit en zijn vrouw Cora. Dat was zoals we Gerrit kennen, altijd in voor mooie verhalen en scherpe opmerkingen. Wat de anekdote was kunt u verder zien in de video samenvatting die we die avond hebben gemaakt.

Nadat de opening achter de rug was werden de gasten uitgenodigd om het prachtige pand te bekijken. Een prachtige praktijk waar menig arts alleen maar van kan dromen.

Dokter Anne-Marike van Ee-van Laar is dan ook apetrots op haar nieuwe onderkomen die ze samen met een aantal assistenten zal gaan bevolken.

Later zal deze video ook te zien zijn op OKÉTV (Altena kanaal 41 Ziggo – Bommelerwaard kanaal 36 Ziggo)

Share

Similar Videos

SamenLoop voor Hoop Altena brengt € 123.245,50 op (Video)

754 0

GIESSEN / RIJSWIJK – Na een lange en intensive voorbereiding was het dan eindelijk zo ver: “SamenLoop voor Hoop Altena” ging 24 juni 2016 om 17.00 uur van start op een zonovergoten dag, waar werd gelopen om geld in te

Share

Zomerfeest Genderen maandag 22 augustus

528 0

GENDEREN – Maandag 22 augustus ging Zomerfeest Genderen van start met een prachtige dag die zeker voor de wandelaars perfect was.

Share

Videoreportage 41e Dordtse Biesbosch halve marathon, Dordrecht

458 0

REGIO – RivierenlandSport was vandaag aanwezig bij de 41e Dordtse Biesbosch halve marathon. Er kwamen maar liefst 680 deelnemers naar Dordrecht om een van de fraaie afstanden in en rond de Dordtse Biesbosch te volbrengen. Hieronder onze videosamenvatting van deze

Share