Grote politie-inval in Wijk en Aalburg

Like This Video 925 Redactie
Added by 21 juli 2017

WIJK EN AALBURG – De politie is aan het einde van de middag een grootscheeps onderzoek begonnen bij een reinigingsbedrijf aan de Nijverheidsstraat in Wijk en Aalburg. Ruim 50 politieagenten vielen het bedrijf binnen omdat de eigenaren van het bedrijf verdacht worden van ondermijnende activiteiten. Het bedrijf en diverse voertuigen worden minutieus onderzocht op verdachte zaken. Zelfs het riool werd aan een inspectie onderworpen.
Intussen werden ook twee personen gearresteerd, een van hun was in het bezit van een handelshoeveelheid drugs. Een derde persoon werd opgepakt omdat hij een boete had openstaan die hij niet kon voldoen. De politie denk nog wel tot vanavond laat bezig te zijn met onderzoek. De omgeving van het bedrijf is afgezet. De politie hoopt zaterdag met de resultaten te komen.

Share

Similar Videos

Liberty Run voor Luuk Maas en Femke van Hest (video + fotoreportage)

885 0

WAALWIJK – De 10e en meteen ook laatste Liberty Run in Waalwijk heeft vrijdagavond in elk geval met Luuk Maas bij de mannen en Femke van Hest bij de vrouwen twee winnaars gekregen die er mogen zijn. Zowel Van Hest

Share

Juffrouw Tineke neemt afscheid van de kinderopvang

341 0

GENDEREN – Op vrijdag 2 november nam juffrouw Tineke afscheid van de kinderen van Kinderopvang Trema in Genderen, na bijna 20 jaar gaat juffrouw Tineke met pensioen.

Share

Jaarmarkt Wijk en Aalburg druk bezocht

372 0

WIJK EN AALBURG – Op zaterdag 15 juni werd de 36ste Jaarmarkt gehouden in Wijk en Aalburg waar 130 kramen bezocht konden worden.

Share