Grote brand op bedrijvenverzamelgebouw in Zaltbommel

Like This Video 146 Redactie
Added by 17 juli 2018

ZALTBOMMEL – Op bedrijventerrein Van Voordenpark in Zaltbommel is vanavond om 20.00 uur een grote brand uitgebroken in een bedrijvenverzamelgebouw. De brand zorgde voor een enorme rookontwikkeling die in de verre omtrek te zien was. De brand zou zijn ontstaan bij een vrachtwagen die in een van de gebouwen stond. In het gebouw zit onder andere een schoonmaakbedrijf en een bedrijf dat in software doet. De brandweer was bang dat de brand zou overslaan naar andere bedrijven, en schaalde daarom op naar grote brand. Diverse korpsen uit de omgeving, waaronder twee hoogwerkers verleenden assistentie. Om ongeveer kwart voor negen kon het sein brandmeester gegeven worden. Diverse bedrijven hebben zowel rook als waterschade opgelopen, hoe groot de exacte schade is moet nog onderzocht worden. De brand trok heel veel nieuwsgierigen die voor hun veiligheid op afstand werden gehouden.  

Share

Similar Videos

Circa 100 Ooievaars strijken neer op een weiland

108 0

REGIO – Soms zien wij leuke interessante zaken die niet in de regio plaatsvinden maar die we toch graag willen laten zien, dat was ook vandaag het geval, in een weiland bij Oss zagen wij een 100 tal Ooievaars in

Share

De Grote Ertepikkers Quiz Genderen 2018

200 0

GENDEREN – op 29 juni vond de Grote Ertepikkers Quiz Genderen plaats waar boven verwachting rond de 400 mensen aan mee deden.

Share

Lampionnenoptocht Genderen

544 0

GENDEREN – Zaterdagavond organiseerde Oranjevereniging Juliana uit Genderen haar traditionele lampionnenoptocht door de straten van Genderen.

Share