Grote brand op bedrijvenverzamelgebouw in Zaltbommel

Like This Video 110 Redactie
Added by 17 juli 2018

ZALTBOMMEL – Op bedrijventerrein Van Voordenpark in Zaltbommel is vanavond om 20.00 uur een grote brand uitgebroken in een bedrijvenverzamelgebouw. De brand zorgde voor een enorme rookontwikkeling die in de verre omtrek te zien was. De brand zou zijn ontstaan bij een vrachtwagen die in een van de gebouwen stond. In het gebouw zit onder andere een schoonmaakbedrijf en een bedrijf dat in software doet. De brandweer was bang dat de brand zou overslaan naar andere bedrijven, en schaalde daarom op naar grote brand. Diverse korpsen uit de omgeving, waaronder twee hoogwerkers verleenden assistentie. Om ongeveer kwart voor negen kon het sein brandmeester gegeven worden. Diverse bedrijven hebben zowel rook als waterschade opgelopen, hoe groot de exacte schade is moet nog onderzocht worden. De brand trok heel veel nieuwsgierigen die voor hun veiligheid op afstand werden gehouden.  

Share

Similar Videos

Foto- en Videoreportage Truckersdag 2014

639 0

Giessen – Circa 100 vrachtwagens uit de regio gaven vandaag aan evenveel mensen met een handicap weer een onvergetelijke dag. De redactie van Digitaalburg maakte zowel een foto als videoreportage.

Share

Jaaroverzicht 2016

572 0

REGIO – Afgelopen jaar was het voor AltenaDigitaal best een druk jaar. De beide videograven Hans Verbeek (Digitaalburg) en Joop Lankhaar (Genderendigitaal) maakten samen meer dan 250 video opnames van uiteenlopende aard.

Share

Groots onthaal RopaRun Team Bommelerwaardrunners tijdens doorkomst in Tricht

88 0

REGIO – Het RopaRun Team van de Bommelerwaardrunners kregen vanmorgen om net even voor halftien een geweldig onthaal toen ze de sportvelden van vv Tricht passeerde. Een kleine honderd fans, familieleden en supporters hadden zich daar verzameld om nog een

Share