Geslaagde kleindierenshow in Nederhemert

Like This Video 392 Redactie
Added by 11 september 2017

NEDERHEMERT – Zaterdag 9 september hielden Knagend Vooruit uit Nederhemert en VBZOD uit Bruchem hun jaarlijkse Kleindierenshow bij de familie Keijemans in Nederhemert. Vele inzenders en bezoekers zagen circa 250 prachtige dieren op de keurtafels.

In tegenstelling tot vorig jaar dit keer wel met vogels die toen vanwege de uitbraak van de vogelgriep in mee mochten doen. Altena Digitaal maakte onderstaande video.

 

Share

Similar Videos

Deelnemers blijven weg bij Regio Bank Kerkwijk Cross

281 0

KERKWIJK – De Regio Bank Kerkwijk Cross stond zaterdagmiddag in schril contrast met de wedstrijd in Zaltbommel zes dagen eerder. Waar ze in Zaltbommel nog het maximale van 500 deelnemers konden inschrijven in Kerkwijk bleef de teller in zijn totaliteit

Share

Geen treinen na aanrijding op het spoor bij Zaltbommel

382 0

ZALTBOMMEL – Er rijden sinds vanmorgen 10 uur geen treinen tussen Den Bosch en Utrecht. Bij het station van Zaltbommel is ongeval geweest met een persoon die daarbij overleden is. Hoe het ongeluk tot stand is gekomen is niet bekend.

Share

Op pad met boswachter Thomas – Vlog 2 Cameravallen

532 0

WERKENDAM – Dieren zijn vaak schuw en ze goed op camera krijgen is dus lastig. In de Biesbosch is daarom een groot onderzoek aan de gang waarbij cameravallen worden gebruikt, camera’s die werken met warmte- en bewegingssensoren. Boswachter Thomas neemt

Share