Genders Pruuvenement bij Garage Thur

Like This Video 686 Redactie
Added by 8 mei 2016

Pruuvenement-ThurGENDEREN – De middenstand van Genderen was al een tijdje op zoek naar een nieuw initiatief om de producten uit Genderen meer onder de aandacht te brengen en de onderlinge band te versterken, maar ook om de producten beter bij de consument te promoten.

Een aantal ondernemers sloeg de handen ineen en organiseerden een Pruuvenement waar de gasten onder het genot van een hapje en drankje in een ongedwongen sfeer met een aantal bedrijven in contact konden komen op één locatie.

Het eerste Pruuvenement werd gehouden bij Garage Thur op vrijdag 6 mei. Helaas konden we maar korte tijd aanwezig zijn, maar later op de avond was het nog een interessante avond geworden.

Hoe het verliep tijdens dit Pruuvenement, kunt u bekijken op de onderstaande video die Genderendigitaal in het eerste uur van het Pruuvenement maakte.

Share

Similar Videos

Gevaarlijke situatie door stormschade oude Jonker Fris fabriek Heusden (Video)

813 0

HEUSDEN – De brandweer in Heusden moest zondagmiddag omstreeks 16.00 uur in actie komen om losliggende delen op het dak van de oude Jonker Fris fabriek aan de Maasdijk te verwijderen. Het ging onder andere om losgeslagen dakbedekking en afvoerkanalen.

Share

Brandweer doorzoekt sloot na vondst kinderwagen

515 0

HEDEL – De brandweer van Maasdriel heeft zondagmorgen aan de Veldweg in Hedel een sloot doorzocht nadat er een melding binnen was gekomen dat er een kinderwagen in de betreffende sloot lag. Omdat het een vrij nieuwe kinderwagen betrof besloot

Share

Promo Altena Road Circuit 2018

327 0

REGIO – Nog minder dan drie maanden en dan staat de eerste wedstrijd van het Blankers & Van Vark Altena Road Circuit weer op het programma. Het Altena Road Circuit is niet alleen het oudste en eerste circuit van Nederland

Share