Genders Pruuvenement bij Garage Thur

Like This Video 596 Redactie
Added by 8 mei 2016

Pruuvenement-ThurGENDEREN – De middenstand van Genderen was al een tijdje op zoek naar een nieuw initiatief om de producten uit Genderen meer onder de aandacht te brengen en de onderlinge band te versterken, maar ook om de producten beter bij de consument te promoten.

Een aantal ondernemers sloeg de handen ineen en organiseerden een Pruuvenement waar de gasten onder het genot van een hapje en drankje in een ongedwongen sfeer met een aantal bedrijven in contact konden komen op één locatie.

Het eerste Pruuvenement werd gehouden bij Garage Thur op vrijdag 6 mei. Helaas konden we maar korte tijd aanwezig zijn, maar later op de avond was het nog een interessante avond geworden.

Hoe het verliep tijdens dit Pruuvenement, kunt u bekijken op de onderstaande video die Genderendigitaal in het eerste uur van het Pruuvenement maakte.

Share

Similar Videos

Veel kijkers bij hoge waterstand rivieren

290 0

REGIO – Het was filerijden vandaag in verband met de hoge waterstand file rijden over de dijken van de grote rivieren. Vooral het gedeelte tussen Zaltbommelen Brakel was bijzonder druk. Veel kijkers maakten meteen ook van de gelegenheid om een

Share

In het wiel van…

204 0

VEEN – Op zaterdag 7 april werd in Veen de zogenaamde opwarmronde gereden voor he Marianne Vos Wielerfestival dat op 12 mei 2018 gehouden zal worden gehouden in Wijk en Aalburg.

Share

Huis pasgetrouwd stel knalroze gespoten

185 0

VELDDRIEL – Een pasgetrouwd stel uit Velddriel keken zaterdag vreemd op toen ze van hun huwelijksfeest thuiskwamen. Een groep vrienden en familieleden hadden hun huis knalroze gespoten. En dat was nog niet alles ze hadden ook nog een vrachtwagen vol

Share