Genders Pruuvenement bij Garage Thur

Like This Video 622 Redactie
Added by 8 mei 2016

Pruuvenement-ThurGENDEREN – De middenstand van Genderen was al een tijdje op zoek naar een nieuw initiatief om de producten uit Genderen meer onder de aandacht te brengen en de onderlinge band te versterken, maar ook om de producten beter bij de consument te promoten.

Een aantal ondernemers sloeg de handen ineen en organiseerden een Pruuvenement waar de gasten onder het genot van een hapje en drankje in een ongedwongen sfeer met een aantal bedrijven in contact konden komen op één locatie.

Het eerste Pruuvenement werd gehouden bij Garage Thur op vrijdag 6 mei. Helaas konden we maar korte tijd aanwezig zijn, maar later op de avond was het nog een interessante avond geworden.

Hoe het verliep tijdens dit Pruuvenement, kunt u bekijken op de onderstaande video die Genderendigitaal in het eerste uur van het Pruuvenement maakte.

Share

Similar Videos

Zomerfeest Genderen maandag 22 augustus

528 0

GENDEREN – Maandag 22 augustus ging Zomerfeest Genderen van start met een prachtige dag die zeker voor de wandelaars perfect was.

Share

Toertocht van 2CV Club Nederland door de regio

629 0

DRONGELEN – De Nederlandse 2CV Club Nederland toerde zaterdag door het mooie Land van Heusden en Altena. De ‘eenden’ zochten vooral de smalle en slingerende dijkweggetjes op. Onderweg namen ze even een tussenstop in Woudrichem en bezochten daar de bezienswaardigheden

Share

Zoekactie in kanaal Best naar vermiste Belgische kickboxer Marc de Bonte

883 0

Best – In verband met de zorgelijke vermissing van de 26-jarige Belgische kickbokser Marc de Bonte uit Kasterlee, hebben de politie en het Openbaar Ministerie een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gestart. Tot nu toe is geen enkel levensteken van Marc

Share