Frontale botsing twee auto’s in Zaltbommel

Like This Video 520 Redactie
Added by 19 februari 2018

ZALBOMMEL – Bij een frontale botsing tussen twee personenauto’s op de Steenweg in Zaltbommel is vanmiddag een vrouw gewond geraakt. Ze is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer reed ter hoogte van restaurant ’t Zusje over een paaltje dat midden op de weg op een wegversmalling stond. Ze kwam daarbij op de verkeerde weghelft terecht waar ze frontaal op een andere personenauto botste. Het ongeluk gebeurde rond kwart over vijf, de Steenweg richting het centrum was geruime tijd afgesloten.

Share

Similar Videos

Watersportvereniging Woudrichem in het zonnetje gezet na overwinningen in Schotland

97 0

WOUDRICHEM – Op donderdag 18 juli 2019 werden de roeiers van Watersportvereniging Woudrichem in het zonnetje gezet voor hun inspanningen tijdens het WK Skiffie Worlds in Stranraer Schotland.

Share

Grote politie-inval in Wijk en Aalburg

784 0

WIJK EN AALBURG – De politie is aan het einde van de middag een grootscheeps onderzoek begonnen bij een reinigingsbedrijf aan de Nijverheidsstraat in Wijk en Aalburg. Ruim 50 politieagenten vielen het bedrijf binnen omdat de eigenaren van het bedrijf

Share

Cheques voor Voedselbank Altena

723 0

ANDEL – In juni van dit jaar werd een voetbalwedstrijd gespeeld tussen de politiek van Aalburg, Woudrichem en Werkendam en het G-team van Sparta’30 uit Andel. Het uiteindelijke doel was om geld in te zamelen voor Voedselbank Altena.

Share