Frontale botsing twee auto’s in Zaltbommel

Like This Video 335 Redactie
Added by 19 februari 2018

ZALBOMMEL – Bij een frontale botsing tussen twee personenauto’s op de Steenweg in Zaltbommel is vanmiddag een vrouw gewond geraakt. Ze is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer reed ter hoogte van restaurant ’t Zusje over een paaltje dat midden op de weg op een wegversmalling stond. Ze kwam daarbij op de verkeerde weghelft terecht waar ze frontaal op een andere personenauto botste. Het ongeluk gebeurde rond kwart over vijf, de Steenweg richting het centrum was geruime tijd afgesloten.

Share

Similar Videos

Video jaaroverzicht van Altenadigitaal

464 0

REGIO – Afgelopen jaar was er weer van alles te beleven in Altena en de Bommelerwaard. In veel gevallen waren de videograven van Altenadigitaal aanwezig om de gebeurtenissen vast te leggen op video.

Share

Lorena Wiebes de sterkste in de 7-Dorpenomloop

215 0

WIJK EN AALBURG – Lorena Wiebes uit Mijdrecht heeft zaterdag de de 12e 7-Dorpenomloop van Aalburg gewonnen. De pas 19-jarige rensters die als een van de grootste talenten van ons land te boek staat won daarmee haar eerste wedstrijd bij

Share

Kofferbakverkoop tijdens Zomerfeest Genderen

623 0

GENDEREN – Over het weer hadden ze zeker niet te klagen, de organisatie van Zomerfeest Genderen 2016. (Oranjevereniging Juliana). Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor een kofferbakverkoop in plaats van kramen te plaatsen voor de verkopers.

Share