Felle brand in landbouwschuur in Elshout

Like This Video 155 Redactie
Added by 11 februari 2018

ELSHOUT – Een felle uitslaande brand zondagmorgen in een landbouwschuur in Elshout. De brand werd door het corps van Heusden en een tankautospuit uit Den Bosch bestreden. Omdat er ook hooi in de schuur aanwezig was, duurde het even voordat het vuur gedoofd kon worden. Het is niet bekend hoe de brand is ontstaan, de brand was gemeld door een automobilist die over de naastgelegen N267 reed. Vergeet niet om een gratis abonnement te nemen op ons YouTupe Kanaal

Share

Similar Videos

Fraaie “Drone beelden” Kromme Nol

442 0

WIJK EN AALBURG – Via Aerial Cinematography Tilburg kregen wij vandaag fraaie luchtopnamen toegezonden van de omgeving bij de Kromme Nol. Vooral de waterkering werd hierbij prachtig in beeld gebracht. De opnamen zijn hieronder te zien.

Share

Loslopende hond richt slachtpartij aan in kudde schapen

425 0

WIJK EN AALBURG – Een loslopende hond heeft aan de Maasdijk in Wijk en Aalburg een ware slachtpartij aangericht. De hond dode zeven schapen en evenveel dieren liepen zware verwondingen op.

Share

Samen Doen in Genderen

356 0

GENDEREN – Afgelopen woensdag werd in het Dorpshuis van Genderen een avond georganiseerd waarbij de inwoners van Genderen werden uitgenodigd om na te denken wat er in Genderen nog meer kan verbeteren.

Share