Feestelijke opening Speeltuin Genderen

Like This Video 135 Redactie
Added by 17 oktober 2018

GENDEREN – Op 17 oktober werd de speeltuin, op het plantsoen ter hoogte van de Hoefstraat/Oegemastraat , feestelijk geopend door wethouder Pim Bouman van de gemeente Aalburg.

Voor de speeltuin werden, in samenwerking van de gemeente en een aantal ouders, vijf speeltoestellen uitgezocht die vandaag feestelijk in gebruik werd genomen. Voor de aanwezige kinderen stond drinken en een zakje chips klaar die na de opening genuttigd kon worden.

Aan belangstelling was geen gebrek, want ouders en kinderen kwamen massaal naar de opening. De speeltuin bevat een klimtoestel, een vogelnestschommel, een duikelrek, een glijbaan en een draaitoestel, waar gretig gebruik van werd gemaakt. Bij de speeltuin staat een bord met tekst geplaatst die via een wedstrijd kon worden ingeleverd. Anne Donkersloot won de wedstrijd en haar tekst is op het bord geplaatst.

Buiten spelen vind ik fijn,
omdat ik dan samen met mijn vrienden kan zijn.
Lekker samen spelen, klimmen en schommelen,
En lekker in de natuur kunnen rommelen.

De video kan later ook worden bekeken op OkéTV, Ziggo kanaal 41 (Altena) en kanaal 36 (Bommelerwaard)

Share

Similar Videos

Promo Altena Road Circuit 2018

217 0

REGIO – Nog minder dan drie maanden en dan staat de eerste wedstrijd van het Blankers & Van Vark Altena Road Circuit weer op het programma. Het Altena Road Circuit is niet alleen het oudste en eerste circuit van Nederland

Share

Lampionnenoptocht Genderen

523 0

GENDEREN – Zaterdagavond organiseerde Oranjevereniging Juliana uit Genderen haar traditionele lampionnenoptocht door de straten van Genderen.

Share

Video verslag(gen) van de 4e Molenloop in Alblasserdam

87 0

REGIO – Vandaag stond de camera van Altena Digitaal/OkéTV bij de 4e Molenloop in Alblsserdam. Waar vorig jaar de regen met bakken uit de lucht viel en wij meer bezig waren om onze spullen droog te houden zo mooi was

Share