Eerste Wildspiegel geplaatst door wethouder Van Oosten

Like This Video 222 Redactie
Added by 3 april 2019

ALTENA – Op 3 maart monteerde wethouder Matthijs van Oosten de eerste Wildspiegels aan de Jeppegatweg in de Jannezand polder. 

De Wildspiegels worden geplaatst om te voorkomen dat er wild, en vooral reeën het slachtoffer worden door een aanrijding. Naast het wild is het ook voor de automobilist veiliger geworden, want een aanrijding met b.v. een ree, kan ernstige gevolgen hebben voor de bestuurder. Afgelopen jaar waren er al heel wat aanrijdingen, waarbij het alleen om blikschade ging, maar het kan ook levensgevaarlijk zijn. 

Wildbeheereenheid de Biesbosch plaatste vandaag samen met Staatsbosbeheer en andere vrijwilligers een groot aantal Wildspiegels in polders van de Oostwaard, de Noordwaard en de Jannezandpolder. 

Gemeente Altena heeft de spiegels ter beschikking gesteld. 

Share

Similar Videos

Open dag P&G Safety

262 0

Gameren – Peter van Wijk (41) maakte van zijn hobby zijn beroep. In december 2005 begon het met keuren van brandblussers. Ondertussen is P&G Safety, zoals zijn bedrijf heet, een veelzijdige brandveiligheid-specialist verhuisde de afgelopen weken naar zijn nieuwe pand.

Share

Frontale botsing twee auto’s in Zaltbommel

367 0

ZALBOMMEL – Bij een frontale botsing tussen twee personenauto’s op de Steenweg in Zaltbommel is vanmiddag een vrouw gewond geraakt. Ze is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer reed ter hoogte van restaurant ’t Zusje over een

Share

Op bezoek bij dokter Roelofs en dokter Anne-Marike in Genderen

918 0

GENDEREN – Nog twee werkdagen en dokter Gerrit Roelofs gaat van zijn welverdiende rust genieten. Per 1 januari 2018 zal dokter Anne-Marike van Ee- van Laar de dokterspraktijk volledig overnemen in Genderen.

Share