Dualmeet ARR – DAK Drunen – ACW’66 Waalwijk

Like This Video 59 Redactie
Added by 7 mei 2019

GIESSEN – Vanavond werd in het Almbos de 1e wedstrijd van je jaarlijkse Dualmeet gehouden. Tot nu toe was dit altijd een jaarlijkse krachmeting tussen ARR en DAK Drunen. Dit jaar doet voor het eerst ook ACW’66 uit Waalwijk mee. De Dualmeet gaat altijd over twee wedstrijd in het voorjaar in het Almbos in Giessen en in september op de baan bij DAK Drunen. Er stonden dit jaar 100 deelnemers aan de start. Als eerste bij de mannen passeerde Koos Verweij van DAK Drunen de finish en bij de vrouwen eindigde zijn clubgenote Ciska Hensen als eerste de eindstreep. De totale uitslag wordt later bekend gemaakt. Op 9 september is de tweede wedstrijd bij DAK Drunen. Deze video wordt ook uitgezonden op TV, kanaal 41 voor Altena en kanaal 36 voor de Bommelerwaard beide via OkéTV te ontvangen via Ziggo.

Share

Similar Videos

Videoverslagen 16e Lingewaalloop Herwijnen

455 0

HERWIJNEN – Altena Digitaal was vandaag in Herwijnen om videoverslagen te maken van de 16e Lingewaalloop. Er zijn drie video’s gemaakt, de 10 kilometer, de 5 kilometer en van de jeugdlopen. We verontschuldigen ons dat de beelden soms beïnvloed zijn

Share

Colin Bekers wint jubileumloop in Woudrichem

197 0

Woudrichem – De 25e editie van de Ronde van Woudrichem is gewonnen door Colin Bekers. De atleet uit Teteringen die twee weken geleden ook al zegevierde bij de Liberty Run in Waalwijk bleef Armand van der Smissen ruim voor.

Share

Laatste raadsvergadering van gemeente Aalburg

199 0

AALBURG – Op dinsdag 18 december werd de laatste raadsvergadering gehouden van de gemeente Aalburg, waarna op 2 januari Aalburg zal opgaan in de nieuwe gemeente Altena.

Share