Dualmeet ARR – DAK Drunen – ACW’66 Waalwijk

Like This Video 140 Redactie
Added by 7 mei 2019

GIESSEN – Vanavond werd in het Almbos de 1e wedstrijd van je jaarlijkse Dualmeet gehouden. Tot nu toe was dit altijd een jaarlijkse krachmeting tussen ARR en DAK Drunen. Dit jaar doet voor het eerst ook ACW’66 uit Waalwijk mee. De Dualmeet gaat altijd over twee wedstrijd in het voorjaar in het Almbos in Giessen en in september op de baan bij DAK Drunen. Er stonden dit jaar 100 deelnemers aan de start. Als eerste bij de mannen passeerde Koos Verweij van DAK Drunen de finish en bij de vrouwen eindigde zijn clubgenote Ciska Hensen als eerste de eindstreep. De totale uitslag wordt later bekend gemaakt. Op 9 september is de tweede wedstrijd bij DAK Drunen. Deze video wordt ook uitgezonden op TV, kanaal 41 voor Altena en kanaal 36 voor de Bommelerwaard beide via OkéTV te ontvangen via Ziggo.

Share

Similar Videos

YFC Mudrun Almkerk 2019

158 0

ALMKERK – Afgelopen zaterdag 1 juni 2019 organiseerde YFC een grote Mudrun waar je lekker door de bagger kon sporten. De baan van 2,2, km zorgde voor een uitputtende race. Het prachtige weer zorgde voor veel gezelligheid rondom de baan.

Share

Veel belangstelling tijdens Veiligheidsdag in Zaltbommel

230 0

ZALTBOMMEL – De veiligheidsdag die vandaag in Zaltbommel werd gehouden trok behoorlijk veel publiek. Bij sommige stands was het zelfs dringen om binvoorbeeld een kijkje te nemen in een politieauto of een ambulance. Maar de echte publiekstrekker was de vliegtuigsimulator

Share

42ste Jaarmarkt Andel 2017

515 0

ANDEL – Op 3 juni 2017 werd 42ste Aelse Dag gehouden in Andel. Het was heerlijk weer en er heerste een gezellige sfeer. Eén van de trekpleisters was een groep die over de markt trok met hun sfeervolle doedelzakmuziek.

Share