Drama aan het einde van het Open NK Hoge Pi in Zaltbommel

Like This Video 62 Redactie
Added by 12 mei 2019

ZALTBOMMEL – Een glorieuze Engelse winnaar zondagmiddag bij het Open NK Hoge Pi in Zaltbommel, die de finish in Zaltbommel wellicht nooit meer zal vergeten. De man die met kop en schouders de rest van het deelnemersveld declasseerde zat nog na te genieten op zijn twee meter hoge rijwiel toen hij een stoeprand raakte en vervolgens hard in aanraking kwam met de Zaltbommelse klinkers. De man die zoveel indruk maakte moest met de ambulance naar het ziekenhuis in plaats dat hij op het erepodium plaats mocht nemen. Waarschijnlijk heeft hij zijn heup gebroken.Buiten dit nare ongeval mag de organisatie spreken van een geweldig leuk evenement. Het was niet alleen een primeur maar ook voor heel Nederland want het was voor de eerste keer dat er een Open NK voor fietsen met een groot voorwiel en klein achterwiel in ons land werd gehouden. Het aanwezige publiek kon dan ook best genieten van wat de circa 40 deelnemers die uit heel Europa kwamen lieten zien.

Share

Similar Videos

Kunstwerk in Genderen onthuld

168 0

GENDEREN – Op donderdag 11 april is het kunstwerk dat in het centrum tegenover de Hervormde kerk staat onthuld. Het zat al jaren in de planning van de Dorpsraad om een kunstwerk aan te schaffen voor de gemeenschap en er

Share

Jeugdloop Ameide

532 0

Wij waren vandaag aanwezig in Ameide en maakte zowel bij het hoofdnummer als bij de jeugd een videoreportage. Die van de jeugd is hieronder te zien.

Share

De natuur laat zijn pracht en praal ontluiken

153 0

REGIO – Na alle regen en wind is het al een paar dagen prima weer en de natuur laat zijn pracht en praal zien.

Share