Dorpsraad Genderen plant 14.000 bloembollen in Genderen

Like This Video 175 Redactie
Added by 15 oktober 2018

GENDEREN – op 15 oktober was de Dorpsraad van Genderen al vroeg uit de veren om 14.000 bloembollen te gaan planten op 37 verschillende plaatsen in het dorp.

Er waren verschillende ideeën van de Dorpsraad die werden voorgelegd aan de gemeente Aalburg waarvan er een aantal niet vielen onder het burgerinitiatief, zoals verkeersspiegels en wandelpaden, maar die vallen onder de openbare werken van de gemeente. Uiteindelijk werd gekozen om het dorp op te fleuren met bloembollen die op een groot aantal plaatsen geplant zullen worden vandaag.

Share

Similar Videos

Yorben Ruiter en Agnes Schipper winnen Wim Hol Memorial

516 0

Yorben Ruiter en Agnes Schipper hebben zaterdag de vijftiende editie gewonnen van de Wim Hol Memorial in Papendrecht. Bij de mannen kwam Egbert Hooijkaas een stapje dichter bij winst van het totaalklassement van het Univé Grote Rivieren Loopcircuit. De Wim

Share

Bibliotheek CultuurPuntAltena achter de microfoon

502 0

VEEN – Afgelopen donderdag waren Jetty Duister en Merel v.d. Keer te gast in de studio van OkéFm om te vertellen over het aankomende Event dat op 1 november van start gaat.

Share

Park Veldzicht krijgt vorm

244 0

GENDEREN – Zaterdag 24 maart was het een drukte van belang bij het voormalige zwembad Veldzicht. Zo’n 30 vrijwilligers waren druk bezig met allerhande activiteiten om het nieuwe Park Veldzicht gezicht te geven.

Share