Dorpsraad Genderen plant 14.000 bloembollen in Genderen

Like This Video 126 Redactie
Added by 15 oktober 2018

GENDEREN – op 15 oktober was de Dorpsraad van Genderen al vroeg uit de veren om 14.000 bloembollen te gaan planten op 37 verschillende plaatsen in het dorp.

Er waren verschillende ideeën van de Dorpsraad die werden voorgelegd aan de gemeente Aalburg waarvan er een aantal niet vielen onder het burgerinitiatief, zoals verkeersspiegels en wandelpaden, maar die vallen onder de openbare werken van de gemeente. Uiteindelijk werd gekozen om het dorp op te fleuren met bloembollen die op een groot aantal plaatsen geplant zullen worden vandaag.

Share

Similar Videos

Zilver met gouden randje voor Marianne Vos (videoreportage)

411 0

Wijk en Aalburg – Marianne Vos is er zaterdag niet in geslaagd voor de zesde keer als eerste over de finish te komen bij de Rabobank 7-Dorpenomloop van Aalburg.

Share

De 80 van één Altena

183 0

ALTENA – op 5 oktober maakte de wandelvereniging De Vrijbuiter uit Wijk en Aalburg bekend dat ze volgend jaar de 80 van één Altena gaan organiseren. 80 kilometer wandelen door de prachtige nieuwe gemeente Altena. De start vindt plaats bij

Share

Stan Schipperen maatje te groot voor de rest van de deelnemers

111 0

GENDEREN – De 17-jarige Stan Schipperen uit Dussen heeft woensdagavond met overmacht de Stratenloop van Genderen gewonnen. De omstandigheden in Genderen waren dit keer optimaal, weinig windt in de polder en temperaturen die optimaal waren, alle ingrediënten waren dus aanwezig

Share