Dorpsraad Genderen plant 14.000 bloembollen in Genderen

Like This Video 236 Redactie
Added by 15 oktober 2018

GENDEREN – op 15 oktober was de Dorpsraad van Genderen al vroeg uit de veren om 14.000 bloembollen te gaan planten op 37 verschillende plaatsen in het dorp.

Er waren verschillende ideeën van de Dorpsraad die werden voorgelegd aan de gemeente Aalburg waarvan er een aantal niet vielen onder het burgerinitiatief, zoals verkeersspiegels en wandelpaden, maar die vallen onder de openbare werken van de gemeente. Uiteindelijk werd gekozen om het dorp op te fleuren met bloembollen die op een groot aantal plaatsen geplant zullen worden vandaag.

Share

Similar Videos

Workshops scholen op Park Veldzicht

215 0

GENDEREN – in de week van 18 en 19 april was het op Park Veldzicht een drukte van belang. Verschillende scholen deden mee aan Workshops waar de creativiteitten van de kinderen naar boven kwam.

Share

Videoreportages 13e Krakelingenloop Heukelum

407 0

HEUKELUM – In Heukelum werd vandaag de 13e Krakelingenloop gehouden. Een wedstrijd uit het Grote Rivierencircuit, de vierde wedstrijd alweer van dit seizoen. Met ruim 400 deelnemers was de wedstrijd opnieuw prima bezet. Rivierenland Sport / Altena Digitaal maakte zowel

Share

Huis pasgetrouwd stel knalroze gespoten

227 0

VELDDRIEL – Een pasgetrouwd stel uit Velddriel keken zaterdag vreemd op toen ze van hun huwelijksfeest thuiskwamen. Een groep vrienden en familieleden hadden hun huis knalroze gespoten. En dat was nog niet alles ze hadden ook nog een vrachtwagen vol

Share