Dorpspomp Eethen in gebruik genomen

Like This Video 217 Redactie
Added by 11 april 2019

 EETHEN – Op 11 april werd in Eethen een prachtige Dorpspomp in gebruik genomen die door de Dorpsraad van Eethen werd verwezenlijkt. Onder grote belangstelling werd de Dorpspomp in gebruik genomen door oud-burgemeester Naterop van de voormalige gemeente Aalburg.

Wethouder Paula Jorritsma van de gemeente Altena kreeg de sleutels van de Dorpspomp overhandigd in een mooi houten kistje. 

We maakte een video opname van deze gebeurtenis.  

Share

Similar Videos

Auto met marktkraam belandt in tuin in Wijk en Aalburg

422 0

Wijk en Aalburg – De hulpdiensten zijn woensdag 3 januari uitgerukt voor een ongeval aan de Polstraat in Wijk en Aalburg. Een auto met marktkraam is daar door nog onbekend oorzaak een tuin van woning binnengereden. Beide bestuurders hoefde niet

Share

Koningsdag 2016 Genderen en Drongelen

708 0

GENDEREN / DRONGELEN – De weersverwachtingen waren voor deze dag niet al te best en veel organisaties hebben hun activiteiten aangepast, verplaatst of zelf afgelast.

Share

Inwoners Zuilichem gaan opnieuw hun stem laten horen (Video)

347 0

ZUILICHEM – De gemeente Zaltbommel heeft alle inwoners uit Zuilichem vandaag uitgenodigd om op 4 oktober naar een informatieavond te komen om van gedachten te wisselen over de plannen voor huisvesting van arbeidsmigranten op de plaats waar nu de Heeren

Share