Dorpspomp Eethen in gebruik genomen

Like This Video 286 Redactie
Added by 11 april 2019

 EETHEN – Op 11 april werd in Eethen een prachtige Dorpspomp in gebruik genomen die door de Dorpsraad van Eethen werd verwezenlijkt. Onder grote belangstelling werd de Dorpspomp in gebruik genomen door oud-burgemeester Naterop van de voormalige gemeente Aalburg.

Wethouder Paula Jorritsma van de gemeente Altena kreeg de sleutels van de Dorpspomp overhandigd in een mooi houten kistje. 

We maakte een video opname van deze gebeurtenis.  

Share

Similar Videos

Pro Seniore introduceert alarmsysteem de “Vlinder” (Video)

1129 0

WIJK EN AALBURG – Mensen blijven steeds langer op zichzelf wonen. U kent die berichten wel. Mensen willen of moeten steeds langer zelfstandig blijven wonen. Dit wordt ook op alle manieren mogelijk gemaakt. Denk aan thuishulp of aanpassingen aan de

Share

Wielerclinic met Marianne Vos

664 0

AALBURG – Woensdag 10 mei 2017 werd met een heerlijks zonnetje de Wielerclinc met Marianne Vos gereden in de gemeente Aalburg. Zo’n 60 kinderen reden mee onder begeleiding van Marianne Vos.

Share

Grote opkomst bij Dualmeet tussen DAK Drunen en Altena Road Runners

196 0

DRUNEN – Het traditionele treffen tussen de atleten van DAK Drunen en Altena Road Runners trok nog nooit zoveel deelnemers als maandagavond in Drunen. Er deden maar liefst 119 manen en vrouwen mee aan de Dualmeet over kilometer.

Share