Dodenherdenking Eethen

Like This Video 498 Redactie
Added by 4 mei 2018

EETHEN – Op vrijdag 4 mei 2018 werd de dodenherdenking in Eethen gehouden bij het oorlogsmonument aan de Kleibergsestraat.

In de oorlogstijd vielen veel slachtoffers in de voormalige gemeente Eethen en tijdens de herdenking komen veel mensen om de gevallenen te herdenken.

Een van de slachtoffers was dhr. Citroen en tijdens de plechtigheid werd een lied gezongen door zijn kleinzoon. Burgemeester Naterop van de gemeente Aalburg hield een korte toespraak, waarna de kransen werden gelegd.

Aansluitend werd een defilé gehouden langs het oorlogsmonument.

Hieronder kunt u de video en foto’s bekijken die we deze avond maakten:

 

Share

Similar Videos

Intocht Sinterklaas in Genderen druk bezocht

521 0

Genderen – De intocht van Sinterklaas in Genderen kon zich ook dit jaar weer verheugen in heel veel belangstelling. Om even na half twee meerde hij zijn pakjesboot aan in de haven van Genderen en dat ging niet zonder slag

Share

42ste Jaarmarkt Andel 2017

456 0

ANDEL – Op 3 juni 2017 werd 42ste Aelse Dag gehouden in Andel. Het was heerlijk weer en er heerste een gezellige sfeer. Eén van de trekpleisters was een groep die over de markt trok met hun sfeervolle doedelzakmuziek.

Share

Druk bezochte Vakantie Bijbelweek in Genderen

606 0

GENDEREN – Afgelopen week werd de Vakantie Bijbelweek gehouden door de beide kerken van het dorp. Normaal mag de organisatie rekenen op en flinke opkomst, maar dit jaar was het boven verwachting druk. Meer dan honderd kinderen hadden zich opgegeven.

Share