Dodenherdenking Eethen

Like This Video 192 Redactie
Added by 4 mei 2018

EETHEN – Op vrijdag 4 mei 2018 werd de dodenherdenking in Eethen gehouden bij het oorlogsmonument aan de Kleibergsestraat.

In de oorlogstijd vielen veel slachtoffers in de voormalige gemeente Eethen en tijdens de herdenking komen veel mensen om de gevallenen te herdenken.

Een van de slachtoffers was dhr. Citroen en tijdens de plechtigheid werd een lied gezongen door zijn kleinzoon. Burgemeester Naterop van de gemeente Aalburg hield een korte toespraak, waarna de kransen werden gelegd.

Aansluitend werd een defilé gehouden langs het oorlogsmonument.

Hieronder kunt u de video en foto’s bekijken die we deze avond maakten:

 

Share

Similar Videos

Videoreportage’s 14e SecureRun Ameide

397 0

AMEIDE – Vandaag werd in Ameide de 3e wedstrijd van het Grote Rivieren Loopcircuit 2017 gelopen. Er kwamen op de diverse afstanden 273 deelnemers aan de start, uiteindelijk won Paul Visser de hoofdafstand over 15 kilometer. Bij de vrouwen won

Share

Drukke nieuwjaarsreceptie in gemeentehuis Aalburg

159 0

AALBURG – Traditiegetrouw werd ook dit jaar de nieuwjaarsreceptie van de gemeente gehouden op 2 januari. Velen maakten van de gelegenheid gebruik om elkaar het beste toe te wensen voor 2018.

Share

Laatste debat avond voor de Bommelerwaard bij Okefm

190 0

Bommelerwaard – Maandagavond 5 maart is het laatste debat bij OkeFM gevoerd voor de verkiezingen in de Bommelerwaard. Deze keer was het de VVD die het debat voerde tegen de CDA. Ook hebben bijde partijen hun streefpunten vertelt voor de

Share