Dode bij ongeluk in Hedel

Like This Video 113 Redactie
Added by 16 juni 2018

HEDEL – Op de Achterdijks tussen Ammerzoden en Hedel is zaterdagavond een man om het leven gekomen bij een eenzijdig ongeval. Het slachtoffer die alleen in de auto zat heeft waarschijnlijk door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren en is toen tegen een boom tot stilstand gekomen. Omstanders hebben nog geprobeerd de man te helpen. Ook de gearriveerde brandweer, ambulance en traumaheli konden het slachtoffer niet meer helpen. De verkeersongevallen dienst van de politie stelt nog een onderzoek in. De Achterdijk is voor alle verkeer afgesloten gedurende het onderzoek.

Share

Similar Videos

IJspret in Nederhemert (video)

204 0

NEDERHEMERT – Ondanks dat de reguliere ijsbaan van ijsclub Eensgezindheid in Nederhemert nog niet open was, kunnen de inwoners toch genieten op een speciaal aangelegd baantje bij een bedrijf in de Nieuwsstraat. Door een laagje water te laten lopen op

Share

IJspret in Genderen

584 0

GENDEREN – Na een aantal nachten met matige vorst is het dan eindelijk zo ver, er kan worden geschaatst in Genderen.

Share

Vrachtwagen uit de bocht gevlogen

434 0

Hedel – Omstreeks half zes vanavond (16/6) is een vrachtwagen uit de bocht gevlogen aan de Parallelweg in Hedel. In die zelfde bocht is er een paar weken geleden ook al een peperdure BMW uit de bocht gevlogen.

Share