Dode bij ongeluk in Hedel

Like This Video 198 Redactie
Added by 16 juni 2018

HEDEL – Op de Achterdijks tussen Ammerzoden en Hedel is zaterdagavond een man om het leven gekomen bij een eenzijdig ongeval. Het slachtoffer die alleen in de auto zat heeft waarschijnlijk door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren en is toen tegen een boom tot stilstand gekomen. Omstanders hebben nog geprobeerd de man te helpen. Ook de gearriveerde brandweer, ambulance en traumaheli konden het slachtoffer niet meer helpen. De verkeersongevallen dienst van de politie stelt nog een onderzoek in. De Achterdijk is voor alle verkeer afgesloten gedurende het onderzoek.

Share

Similar Videos

Trudy Vlot presenteert haar boek “Het Gezondheidsfundament”

694 0

VEEN / GENDEREN – Afgelopen vrijdag 2 december 2016 lanceerde natuurarts Trudy Vlot, haar nieuwe boek “Het Gezondheidsfundament” in Veen, aan een groep genodigden in Veen.

Share

Evangelische Yeshua Gemeente doopt 8 leden (Video)

1307 0

GENDEREN – De Evangelische gemeente Yeshua uit Wijk en Aalburg hield zondag 26 juni een doopdienst waar 8 leden van de gemeente werden gedoopt. De dienst werd gehouden in Genderen bij familie Vos

Share

Op stap met boswachter Bart

1910 0

BABYLONIËNBROEK – Verscholen in de polder tussen Babyloniënbroek en Waardhuizen ligt misschien wel het mooiste stukje natuur van de regio. Een stukje beschermd natuurgebied, bekend als het Pompveld, een op zichzelf staand poldertje.

Share