Dijkhuis totaal vernield door grote brand

Like This Video 185 Redactie
Added by 15 oktober 2018

AALST – Een felle brand heeft vanavond een woning aan de Maasdijk in Aalst totaal in as gelegd. De brand brak rond kwart over tien vanavond uit en werd door diverse eenheden van de brandweer, waaronder een hoogwerker bestreden. Het huisje werd op dit moment niet bewoond en staat al een jaar of twee te koop. De bewuste woning was toevallig vorige week nog te zien in het TV programma “Makelaars met een missie”. Het is niet bekend hoe de brand is ontstaan, dat zal nader onderzoek moeten uitwijzen. De woning kan als verloren worden gezien.

Share

Similar Videos

Campagne “Brandveilig Leven”

593 0

GENDEREN / ALTENA – Afgelopen donderdag 6 oktober 2016 werd het startschot gegeven “Brandveilig leven” door Veiligheidsregio Midden en West Brabant, Brandweer Midden en West Brabant en de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem om samen met de inwoners te werken

Share

Foto- en Videoreportage Truckersdag 2014

662 0

Giessen – Circa 100 vrachtwagens uit de regio gaven vandaag aan evenveel mensen met een handicap weer een onvergetelijke dag. De redactie van Digitaalburg maakte zowel een foto als videoreportage.

Share

Zwaargewonde bij frontale botsing Sluisdijk Andel/Poederoijen

948 0

ANDEL/POEDEROIJEN – Bij een frontale tussen twee personenauto’s op de Sluisdijk tussen Andel en Poederoijen is vanavond een man zwaargewond geraakt. Van het andere voertuig waarin een ouder echtpaar zat raakte de vrouw licht gewond en bleef de man ongedeerd.

Share