Dieren zoeken verkoeling in het water

Like This Video 159 Redactie
Added by 24 juli 2018

WERKENDAM – Op dinsdag 24 juli waren we in de Biesbosch waar een verzengende hitte van tegen de 33 graden hing en de dieren het water opzochten om zich te koelen. Vooral de Waterbuffels, die niet kunnen zweten liepen in het water, maar ook paarden zochten het water op.

Rondom de plassen, waar het water snel daalt door de hitte, zie je allerlei vogels die toch ook last hebben van de aanhoudende hitte.

Share

Similar Videos

Loop naar de Pomploop in Noordeloos

362 0

REGIO – Altena Digitaal was vandaag aanwezig bij de 7e Loop naar de Pomploop in Noordeloos. We maakten drie reportages, van de 10 kilometer, 5 kilometer en van de jeugdloop. De reportages zijn hieronder te zien. Het verslag volgt later.

Share

Kunstwerk voor Genderen bijna af

133 1

GENDEREN – Op 13 december brachten wij een bezoek aan beeldend kunstenaar Richard v.d. Koppel die in opdracht van Dorpsraad Genderen een kunstwerk aan het maken is.

Share

Modderkruipers in een boerensloot (Video)

739 0

REGIO – Afgelopen dinsdagavond 13 september organiseerde de Agrarische Natuur Vereniging Altena-Biesbosch een excursie om de bezoekers kennis te laten maken met het leven in de boerensloot en in het bijzonder de grote modderkruiper en de bittervoorn.

Share