Dieren zoeken verkoeling in het water

Like This Video 128 Redactie
Added by 24 juli 2018

WERKENDAM – Op dinsdag 24 juli waren we in de Biesbosch waar een verzengende hitte van tegen de 33 graden hing en de dieren het water opzochten om zich te koelen. Vooral de Waterbuffels, die niet kunnen zweten liepen in het water, maar ook paarden zochten het water op.

Rondom de plassen, waar het water snel daalt door de hitte, zie je allerlei vogels die toch ook last hebben van de aanhoudende hitte.

Share

Similar Videos

Peter van Liempt en Heleen van der Meijden ongenaakbaar in Zaltbommel (video)

306 0

ZALTBOMMEL – Peter van Liempt uit Kerkdriel en Heleen van der Meijden uit Herwijnen hebben zaterdagmiddag met overmacht de 1/8 triatlon in Zaltbommel gewonnen. Van Liempt won vorig jaar ook al in Zaltbommel, hij voltooide de 500 meter zwemmen, 20

Share

Egbert Hooykaas een topper uit de Bommelerwaard

518 0

Zuilichem – De 49e jarige Zuilichemse atleet Egbert Hooykaas staat in de regio nog steeds op eenzame hoogte. Vandaag kwamen we hem tegen bij de 16e Promenadeloop in Zaltbommel, waar en een interview met hem gemaakt hebben. Hij heeft het

Share

Carbidschieten De bèreboeries in Wijk en Aalburg

1339 1

WIJK EN AALBURG – Ook dit jaar organiseerde vriendenclub De De Bèreboeries hun jaarlijkse Carbidschieten lans de Maasdijk in Wijk en Aalburg. Carbitschieten is een oud Hollands gebruik dat vooral in het Noorden en op de Veluwe heel populair is.

Share