Dieren zoeken verkoeling in het water

Like This Video 77 Redactie
Added by 24 juli 2018

WERKENDAM – Op dinsdag 24 juli waren we in de Biesbosch waar een verzengende hitte van tegen de 33 graden hing en de dieren het water opzochten om zich te koelen. Vooral de Waterbuffels, die niet kunnen zweten liepen in het water, maar ook paarden zochten het water op.

Rondom de plassen, waar het water snel daalt door de hitte, zie je allerlei vogels die toch ook last hebben van de aanhoudende hitte.

Share

Similar Videos

Marcel Laros wint drukbezette Kurenpolderloop

242 0

HANK – Marcel Laros van atletiekvereniging Scorpio heeft zaterdagmiddag de druk bezetten “10 van de Kurenpolder” in Hank gewonnen. Ruim 180 deelnemers melde zich bij de inschrijftafel die stond opgesteld in recreatiepark De Kurenpolder en daarmee boekte ook de 5e

Share

Genderen heeft zijn eigen publicatiebord

678 0

GENDEREN – Sinds 27 mei 2016 heeft Genderen zijn eigen prachtige publicatiebord dat tot stand is gekomen door de Dorpsraad uit Genderen.

Share

Sportvissers zetten 2100 kilo karper uit

419 0

Genderen – Zaterdag hebben gaan zo’n vijftig fanatieke sportvissers weer spiegelkarpers uitgezet. In totaal ging het om 2100 kg die in het kader van het Spiegelkarperproject (SKP) Benedenrivieren (1750 kg) en de reguliere onderhoudsuitzettingen(350 kg) werden uitgezet.

Share