Diederik Samsom bezoekt Nieuwendijk

Like This Video 931 Redactie
Added by 14 oktober 2016

samsom-en-jorritsmaNIEUWENDIJK – Op uitnodiging van het bestuur en de fracties van Progressief Altena bezocht Diederik Samsom (PvdA) vanmiddag ons gebied. Hij deed dit naar aanleiding van de afsluiting van de Gorcumse brug voor zwaar verkeer en de hinder die inwoners en ondernemers daarvan ondervinden.

Hij werd om 16.00 uur ontvangen bij de Kersenkraam aan de Parallelweg in Nieuwendijk. Samson ging kort in gesprek met ondernemers (onder meer vanuit het Altena Biesbosch Ondernemershuis) en inwoners over de ontstane situatie en mogelijke oplossingen om ons eiland weer te ontsluiten.

Share

Similar Videos

10 jaar ‘t Hèmerts Visserskoor

1018 0

NEDERHEMERT – Het was zaterdag feest in Nederhemert want ‘t Hèmerts Visserskoor vierde in het plaatselijk dorpshuis zijn 10-jarig bestaan. Daden ze ’s middags met een receptie voor genodigden en die kregen ook nog een half uur durend optreden te

Share

Altena Oktoberfest interview (Video)

839 0

Afgelopen week waren we op bezoek bij de organisator 2Amuze, van Altena Oktoberfest, dat op 1 oktober wordt gehouden in d’Alburcht te Wijk en Aalburg en spraken met Rob Hendrix.

Share

Veel kijkers bij hoge waterstand rivieren

582 0

REGIO – Het was filerijden vandaag in verband met de hoge waterstand file rijden over de dijken van de grote rivieren. Vooral het gedeelte tussen Zaltbommelen Brakel was bijzonder druk. Veel kijkers maakten meteen ook van de gelegenheid om een

Share