De 80 van één Altena

Like This Video 333 Redactie
Added by 3 oktober 2018

ALTENA – op 5 oktober maakte de wandelvereniging De Vrijbuiter uit Wijk en Aalburg bekend dat ze volgend jaar de 80 van één Altena gaan organiseren. 80 kilometer wandelen door de prachtige nieuwe gemeente Altena.

De start vindt plaats bij het clubgebouw van ACKC, Sportlaan 3 in Almkerk om 22.00 uur, waar langs verlichte wegen in de nacht de wanteltocht van start zal gaan. Na elke 7 km zal er een post zijn waar men wat kan drinken en eten.  Na iedere 16 á 19 km heeft men de mogelijkheid om te rusten bij de plaatsen die daar voor zijn ingericht. Na de finish is er een herinnering en een oorkonde voor iedereen die de tocht heeft uitgelopen.

Inschrijven kan van maandag 29 oktober 2018 tot 16 maart 2019. Email: devrijbuiters@live.nl

AltenaDigitaal was aanwezig bij het persmoment die u hierboven kunt bekijken.

Share

Similar Videos

De vier jonge ooievaars in Drongelen zijn uitgevlogen

192 0

DRONGELEN – Vier weken geleden zijn we begonnen het ooievaarskoppel met hun 4 jongen in de gaten te houden. Wanneer zouden ze uitvliegen en wat gaat daaraan vooraf?

Share

Boer ernstig gewond na aanval stier

831 0

OUDHEUSDEN – Op de Heusdenseweg tussen Oudheusden en Elshout is vanmiddag rond 13.00 uur een boer zwaar gewond geraakt toen hij werd aangevallen door een stier.

Share

Opnieuw grote verkeerscontrole op de A27 bij Nieuwendijk

481 0

NIEUWENDIJK – Er is opnieuw een grote verkeerscontrole op de A27 tussen Hank en Nieuwendijk. Twee maanden geleden controleerden werd er net als nu ook al een controle gehouden op parkeerplaats De Keijzer. En net als toen voerden 10-tallen mensen

Share