De 80 van één Altena

Like This Video 252 Redactie
Added by 3 oktober 2018

ALTENA – op 5 oktober maakte de wandelvereniging De Vrijbuiter uit Wijk en Aalburg bekend dat ze volgend jaar de 80 van één Altena gaan organiseren. 80 kilometer wandelen door de prachtige nieuwe gemeente Altena.

De start vindt plaats bij het clubgebouw van ACKC, Sportlaan 3 in Almkerk om 22.00 uur, waar langs verlichte wegen in de nacht de wanteltocht van start zal gaan. Na elke 7 km zal er een post zijn waar men wat kan drinken en eten.  Na iedere 16 á 19 km heeft men de mogelijkheid om te rusten bij de plaatsen die daar voor zijn ingericht. Na de finish is er een herinnering en een oorkonde voor iedereen die de tocht heeft uitgelopen.

Inschrijven kan van maandag 29 oktober 2018 tot 16 maart 2019. Email: devrijbuiters@live.nl

AltenaDigitaal was aanwezig bij het persmoment die u hierboven kunt bekijken.

Share

Similar Videos

Gestolen goederen in beslag genomen in Veen

1017 0

Veen – De politie heeft vanmiddag op de A-59 ter hoogte van Sprang-Capelle een 48-jarige man uit Nieuwkuijk aangehouden nadat in de vrachtauto met aanhanger waarin hij reed tijdens een controle een gestolen graafmachine was aangetroffen. In verband met deze

Share

Weer zorgt voor tamme start Festival Weekend Woudrichem

532 0

Woudrichem – De weersomstandigheden waren er debet aan dat het Festival Weekend in Woudrichem een wel heel rustig begint kent.

Share

Druk bezochte Hobbybeurs Genderen

660 0

GENDEREN – Op 5 november 2016 werd in Genderen een grote hobbybeurs gehouden waar weer heel wat was te beleven en waar het heel wat mensen op af kwamen.

Share