Clubkampioenschappen turnen WIK

Like This Video 142 Redactie
Added by 17 februari 2019

WIJK EN AALBURG – Op zaterdag 16 februari vonden de clubkampioenschappen plaats van sportvereniging W.I.K. in sporthal de d’Alburcht waar meer dan 140 kinderen aan mee deden.

De ochtend begon al vroeg voor een aantal kinderen die meededen aan de sportkampioenschappen, die werden gehouden in sporthal d’Albucht. Rond 8.00 uur begon de warming-up waarna de eerste wedstrijd om 8.45 uur zouden beginnen.

Voor de wedstrijd werden de clubkampioenschappen geopend door de nieuwe wethouder Peter van der Ven van de gemeente Altena, die beloofde als hij wat meer tijd heeft, terug zou komen om wat langer te blijven en te kijken naar de uitbreidingsmogelijkheden voor deze prachtige turnvereniging.

Tijdens de opnames vertelt voorzitster Jojanneke van Dalen enthousiast over deze prachtige vereniging.

Share

Similar Videos

Bakker Hardeman te gast bij OkéFm

222 0

VEEN – op dinsdagavond 12 mei was bakker Hardeman uit Wijk en Aalburg te gast in de studio van OkéFm om te vertellen over zijn passie: “Biologisch bakken”.

Share

Open Imkerijdag Bommelerwaard

566 0

Poederoijen – Het was vandaag Landelijke open dag bij Bijenteeltvereniging De Bommelerwaard en Omstreken. Overal in Nederland konden bezoekers het gezoem van de bijen en de geur van honing tot zich nemen. In Poederoijen kon dat bij Koos Tromp voorzitter

Share

Marianne Vos Wielercafé valt in de smaak (video)

471 0

Wijk en Aalburg – Het Marianne Vos Wielercafé 2.0 dat donderdagavond in Wijk en Aalburg werd gehouden is bij de ruim 200 aanwezige gasten bijzonder in de smaak gevallen. De zaal van MFC d’Alburcht waar het evenement werd gehouden was

Share