Clubkampioenschappen turnen WIK

Like This Video 288 Redactie
Added by 17 februari 2019

WIJK EN AALBURG – Op zaterdag 16 februari vonden de clubkampioenschappen plaats van sportvereniging W.I.K. in sporthal de d’Alburcht waar meer dan 140 kinderen aan mee deden.

De ochtend begon al vroeg voor een aantal kinderen die meededen aan de sportkampioenschappen, die werden gehouden in sporthal d’Albucht. Rond 8.00 uur begon de warming-up waarna de eerste wedstrijd om 8.45 uur zouden beginnen.

Voor de wedstrijd werden de clubkampioenschappen geopend door de nieuwe wethouder Peter van der Ven van de gemeente Altena, die beloofde als hij wat meer tijd heeft, terug zou komen om wat langer te blijven en te kijken naar de uitbreidingsmogelijkheden voor deze prachtige turnvereniging.

Tijdens de opnames vertelt voorzitster Jojanneke van Dalen enthousiast over deze prachtige vereniging.

Share

Similar Videos

Bevrijdingsoptocht Werkendam eerbetoon aan Line-crossers (videoreportage)

838 0

Werkendam – De bevrijdingsoptocht die vandaag door Werkendam trok was een groot eerbetoon aan de Line-crossers uit de 2e wereldoorlog. Er reden maar liefst 37 voertuigen mee in een stoet die zeker 500 meter lang was. Het waren vooral veel

Share

Reactie Burgemeester Naterop en advocaten verdachten op rellen in Veen

656 0

Veen – Op 30 december verrichtte de politie Zeeland-West-Brabant 100 aanhoudingen in Veen. Een deel van deze verdachten zal worden vervolgd en een deel van de zaken is deze week geseponeerd. In dit bericht legt het Openbaar Ministerie uit dat

Share

Altena Oktoberfest interview (Video)

813 0

Afgelopen week waren we op bezoek bij de organisator 2Amuze, van Altena Oktoberfest, dat op 1 oktober wordt gehouden in d’Alburcht te Wijk en Aalburg en spraken met Rob Hendrix.

Share