CDA Maasdriel te gast bij OkéFM

Like This Video 497 Redactie
Added by 8 maart 2018

VEEN – In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen die binnenkort worden gehouden was Peter de Vries van het CDA uit Maasdriel te gast bij OkéFm.

Peter de Vries, nummer twee op de CDA lijst van Maasdriel, was donderdag 8 maart te gast in de studio OkéFm, om te vertellen wat we kunnen verwachten in de toekomst, als de verkiezingen achter de rug zijn.

De Vries vertelde trots dat al decennia lang het CDA nummer één is in die regio.  Ook laat hij doorschemeren wat de toekomstplannen zijn over de fusie met buurgemeente Bommelerwaard en wat het CDA Maasdriel daarvan vindt.

AltenaDigitaal was aanwezig in de Studio van OkéFM om het gesprek vast te leggen op video

Share

Similar Videos

Video Jaaroverzicht 2014

704 0

Wijk en Aalburg – De redactie van Digitaalburg heeft een videocomplicatie gemaakt met korte fragmenten uit 2014. In een half uur tijd laten wij u zien wat er het afgelopen jaar speelde in onze regio. Verassende, mooie en soms ook

Share

Apache in polder Babyloniënbroek

873 0

Apache-BBroekBABYLONIËNBROEK – We waren net op weg naar huis van een video opname, toe een laagvliegende Apache opdook achter de bomen in de polder van Babyloniënbroek.

Share

Eredivisie Beachvolleybal in Werkendam

771 0

WERKENDAM – Dit weekend, 20 en 21 mei 2017, wordt het Nationale eredivisie beachvolleybal, het hoogste competitieniveau bij de senioren, in Werkendam gehouden

Share