Burgemeester Peter Rehwinkel startte Bommeltour bij OkéFM

Like This Video 236 Redactie
Added by 29 december 2017

VEEN – Burgemeester Peter Rehwinkel heeft zijn eindejaar tour langs allerlei eindejaar evenementen gestart op vreemde bodem, in Veen wel te verstaan. Dat deed hij in de studio van OkéFM, en dat komt omdat deze regionale zender ook de uitzendrechten heeft voor de gemeente Zaltbommel. Rehwinkel viel met zijn neus in de boter, want hij mocht meteen aanschuiven achter de microfoon om een deel van de feestweek mee te presenteren. De burgemeester vertrok direct na zijn optreden naar een volgend evenement. Ook morgen heeft hij nog een druk programma, zo zal hij onder andere bij het carbidschieten in Bruchem gaan kijken. Altena Digitaal was er bij om een video te maken, bij het optreden van de burgemeester in de Veense studio. Aanstaande zondag zal zijn Aalburgse collega Fons Naterop ook een uur lang te horen zijn op de radio.

Share

Similar Videos

Rondvaart naar werkzaamheden Merwedebrug A27

604 0

WERKENDAM – Ruim 350 mensen maakten vandaag gebruik van de mogelijkheid om vanaf het water de herstelwerkzaamheden aan de Merwedebrug te bekijken. De rondvaart was mogelijk gemaakt door Riveer en Rijkswaterstaat.  Aan boord waren ook een aantal medewerkers van Rijkswaterstaat

Share

Timmerdorp Genderen van start

773 0

GENDEREN – Maandag 15 augustus ging Timmerdorp Genderen 2016 voor de 24ste keer van start en gezien de vakantietijd kon de organisatie toch nog rekenen op 55 timmer jongens en meisjes.

Share

Videoreportage Jeugd + 4 km Loop naar de Pomp

1298 0

Altena Digitaal was vandaag ook aanwezig in Noordeloos bij de Loop naar de Pomp. Wij maakten daar ook een video van de Jeugdloop en de 4 kilometer prestatieloop.

Share