Brandweer doorzoekt sloot na vondst kinderwagen

Like This Video 409 Redactie
Added by 11 juni 2017

HEDEL – De brandweer van Maasdriel heeft zondagmorgen aan de Veldweg in Hedel een sloot doorzocht nadat er een melding binnen was gekomen dat er een kinderwagen in de betreffende sloot lag. Omdat het een vrij nieuwe kinderwagen betrof besloot de brandweer het zekere voor het onzekere te nemen en de sloot te doorzoeken. Gelukkig werd er niets meer aangetroffen. De politie heeft het vermoeden dat het om baldadigheid gaat en benadrukte hierbij dat het al met al toch weer een hoop geld kost.

Share

Similar Videos

Protest gaswinning Altena

98 0

ALTENA – Maandag 19 november 2018 fietsten 4 personen van Groningen naar Rijswijk (NBr) om te protesteren tegen gaswinning in Altena. Ze willen in Altena geen Groningse ellende hebben.

Share

Carbidschieten De bèreboeries in Wijk en Aalburg

1357 1

WIJK EN AALBURG – Ook dit jaar organiseerde vriendenclub De De Bèreboeries hun jaarlijkse Carbidschieten lans de Maasdijk in Wijk en Aalburg. Carbitschieten is een oud Hollands gebruik dat vooral in het Noorden en op de Veluwe heel populair is.

Share

Veel regioatleten in Heukelum

1696 0

REGIO – Egbert Hooijkaas uit Zuilichem is zaterdagmiddag derde geworden bij de 12e Krakelingenloop Heukelum. Lange tijd liep hij in tweede positie, maar in de laatste kilometer zag hij de latere winnaar Henkjan den Braven voorbijkomen. Er stond ook een flink

Share