Bizar ongeval in Veen

Like This Video 3289 Redactie
Added by 29 oktober 2016

VEEN – Een bizar ongeval in Veen vanmiddag op de Maasdijk waarbij wonder boven wonder op een enkele schram na geen gewonden vielen. Een personenauto met daarachter een aanhangwagen ramde een stilstaande auto waarna beide voertuigen op hun zij op de oprit van een woning terecht kwamen. Beide voertuigen raakte zwaar beschadigd. Van een aanbouw van de woning werden een aantal dakpannen vernield en een hekwerk liep grote schade op. Van de twee inzittende die op de stilstaande auto reden hield slecht een man een aantal schrammen aan het ongeluk over. Het is niet bekend waardoor de chauffeur op de stilstaande auto was gereden. Mogelijk kwam het door de laagstaande zon. Gezien de lengte van de remsporen heeft de chauffeur nog uit alle macht geprobeerd te remmen.

Share

Similar Videos

Lampionnenoptocht Genderen

809 0

GENDEREN – Zaterdagavond organiseerde Oranjevereniging Juliana uit Genderen haar traditionele lampionnenoptocht door de straten van Genderen.

Share

Traumahelikopter maakt perfecte landing in Aalst

874 0

AALST – Een perfecte landing van de traumahelikopter vanmiddag in Aalst. De heli was opgeroepen voor een medisch noodgeval in een woning op de Maasdijk. In plaats van een veilig verderop gelegen landingsplaats in een weiland koos de piloot voor

Share

Storm en hoog water in Rivierengebied Altena

1208 0

ALTENA – Op 3 januari 2017 kwam de voorspelde westerstorm opzetten en daardoor werd het water in de rivieren opgestuwd naar behoorlijke hoogte.

Share