Bestelauto op zijn zij bij ongeluk in Rossum

Like This Video 658 Redactie
Added by 29 augustus 2016

ROSSUM – Bij een ongeluk tussen twee bestelwagens op de kruising Van Heemstraweg en Maasweg in Rossum is een van de twee bestelauto’s op zijn zij terechtgekomen. Het ongeluk gebeurde omdat het voertuig op de Maasweg geen voorrang verleende op het voertuig dat op de Van Heemstraweg reed. Beide voertuigen raakte zwaar beschadigd, de inzittenden brachten het er zonder verwondingen vanaf. De bestuurder die op zijn zij terecht kwam was wel enorm geschrokken. De politie sloot een rijbaan op de van Heemstraweg af, en het verkeer mocht om beurten gebruik maken van de vrije rijbaan. De beschadigde voertuigen werden door een bergingsbedrijf weggetakeld.

Share

Similar Videos

Militairen oefenden in Kerkwijk (video)

1660 1

KERKWIJK – Wie vandaag over de Brakelseweg in Kerkwijk kwam had grote kans dat men zich door een aantal militairen voertuigen moest manoeuvreren. Die waren daar aanwezig in het kader van een oefening van de Koninklijke Landmacht. Een eenheid van

Share

Politie start onderzoek mogelijk misdrijf

2602 1

Genderen – De politie is een onderzoek gestart naar een mogelijk misdrijf gepleegd in de nacht van donderdag op vrijdag (21/22 juli) in de Hoofdstraat of Kelderstraat.

Share

Bibliotheek CultuurPuntAltena achter de microfoon

685 0

VEEN – Afgelopen donderdag waren Jetty Duister en Merel v.d. Keer te gast in de studio van OkéFm om te vertellen over het aankomende Event dat op 1 november van start gaat.

Share