Bakker Hardeman te gast bij OkéFm

Like This Video 111 Redactie
Added by 12 juni 2018

VEEN – op dinsdagavond 12 mei was bakker Hardeman uit Wijk en Aalburg te gast in de studio van OkéFm om te vertellen over zijn passie: “Biologisch bakken”.

Inmiddels is baker Hardeman wereld beroemd aan het worden, want hij geeft al in vele landen lessen hoe men verantwoord bakt. Later dit jaar wordt er ook een school geopend waar men lessen kan gaan volgen hoe men gezond brood bakt.

We Hardeman nog meer te vertellen heeft kan men volgen via onze video die we vandaag in de studio maakte.

Share

Similar Videos

Sail 2017 Afgedamde Maas druk bezocht

383 1

REGIO – Zaterdagavond 9 september 2017 werd voor de tweede keer Sail gehouden op de Afgedamde Maas tussen Nederhemert en Poederoijen. In totaal de 53 schepen mee die met hun verlichting een pracht schouwspel vertoonden in het donker.

Share

Videoreportage Jeugdwedstrijden 41e Biesbosch halve marathon Dordrecht

379 0

REGIO – Ook de jeugd was weer massaal aanwezig op de atletiekbaan van Fortius, het eerste grote evenement ook van de voormalige verenigingen Hercules en Parthenon, nu dus Fortius. Ook van de jeugdwedstrijden maakten wij een leuke reportage die hieronder

Share

Viering 150 jaar Van oord start met doop eerste LNG-schip

154 0

Werkendam – Feest dit weekend bij Van Oord in Werkendam die hun 150-jarig jubileum vieren met de doop van hun eerste LNG-schip. De pers mocht vrijdag al een kijkje komen nemen op hun nieuwe paradepaardje die lag afgemeerd in de

Share