Arnold Stam de sterkste bij de Neswaardencross in Aalst

Like This Video 157 Redactie
Added by 12 januari 2019

AALST – Sinds enkele jaren staat in januari de Neswaardencross in Aalst op het programma. Samen met de Lithse Ham Cross maakt deze wedstrijd van WTC Maaswaal onderdeel uit van een combi klassement. Het is dus zaak meteen al in Aalst een goede uitslag neer te zetten, maar dat was niet gemakkelijk want de regen van de afgelopen dagen en zeker die op de dag van de wedstrijd had het parcours in een echte modderpoel veranderd. En als je onder die zware omstandigheden Arnold Stam aan de start hebt staan dan weet je meteen ook dat hij zich in zijn element voelt. In zijn gloriedagen bij het marathonschaatsen toen er nog veel op niet overdekte banen gereden werd, wist je bij voorbaat als het regende en waaide kon je Stam verwachten. En dat was zaterdagmiddag niet anders. Stoempen en stampen zoals hij het verwoorde. En ook dit keer stond er geen maat op de rijder uit Sprang-Capelle. Onbedreigd reed hij naar de overwinning. En zaterdagavond gaat hij gewoon weer een marathon schaatsen met zijn jongste zoon. En de wasmachines bij de meeste deelnemers draaien vanavond waarschijnlijk overuren.

Share

Similar Videos

Grote problemen in gemeente Werkendam door hevige regen (video)

494 0

Werkendam – In met namen Nieuwendijk, Almkerk, Sleeuwijk en Werkendam zijn er bijna 100 meldingen binnengekomen van wateroverlast na de hevige regenval van maandagmorgen. De brandweer heeft de handen vol om iedereen te kunnen helpen. In sommige straten en huizen

Share

Dorpsraad Genderen plant 14.000 bloembollen in Genderen

236 0

GENDEREN – op 15 oktober was de Dorpsraad van Genderen al vroeg uit de veren om 14.000 bloembollen te gaan planten op 37 verschillende plaatsen in het dorp.

Share

Mediaoorlog in Radioland Altena

204 0

REGIO – Met belangstelling volgen wij de media oorlog tussen de radiostations binnen de aanstaande gemeente Altena. Wie moet een licentie gaan krijgen als er straks geen plaats meer is voor meerdere zenders binnen één gemeente.

Share