AltenaDigitaal kiest voor OkeFM

AltenaDigitaal kiest voor OkeFM

Like This Video 347 Redactie
Added by 7 september 2018

ALTENA – De regionale nieuws website’s GenderenDigitaal en Digitaalburg, die samen het video kanaal Altena Digitaal beheren, hebben kenbaar gemaakt dat in aanloop naar het definitieve besluit wie straks de zendvergunning voor de nieuwe gemeente Altena gaat krijgen, ze willen gaan samen werken met OkeFM.

Door die samenwerking mag OkeFM de door GenderenDigitaal en Digitaalburg gemaakte beelden gaan uitzenden op TV. Op dit moment zijn er al proefuitzendingen via Ziggo (kanaal 41 voor Altena en kanaal 36 voor de Bommelerwaard)

AltenaDigitaal maakte in het verleden ook reportages voor AFM, maar die samenwerking werd door AltenaDigitaal opgezegd, omdat ze niet kregen wat ze ervan verwachten. Zowel Joop Lankhaar (GenderenDigitaal) als Hans Verbeek (Digitaalburg) zeggen wel vertrouwen te hebben in OkeFM.

Groot voordeel voor OkeFM is het feit dat Digitaalburg inmiddels ook een behoorlijk netwerk heeft in de Bommelerwaard, wat het voor OkeFM extra aantrekkelijk maakt. Beide videomakers zijn op dit moment goed voor circa 500 video reportages per jaar. De kans is groot dat nog meer videomakers voor OkeFM reportages gaan maken waardoor ze verzekerd zijn van voldoende beeldmateriaal voor hun TV kanaal.

Share

Similar Videos

Video Jeugdloop 28e Physio.Fit Dirk IV loop Hoornaar

654 0

HOORNAAR – Ook de jeugd was in Hoornaar weer prima vertegenwoordigd. Ook daar hebben wij natuurlijk beelden van gemaakt die hierboven te zien zijn.

Share

Campagne “Brandveilig Leven”

637 0

GENDEREN / ALTENA – Afgelopen donderdag 6 oktober 2016 werd het startschot gegeven “Brandveilig leven” door Veiligheidsregio Midden en West Brabant, Brandweer Midden en West Brabant en de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem om samen met de inwoners te werken

Share

Groots en warm onthaal deelnemers Tour de Élancourt

779 0

WIJK EN AALBURG – De grote groep wielrenners en hun begeleiders die afgelopen dinsdag naar Parijs vertrokken om vandaaruit terug te fietsen naar Wijk en Aalburg hebben zaterdagmiddag een onthaal gekregen dat ze waarschijnlijk nooit zullen vergeten. De fietstocht was

Share