Altenadigitaal en OkéFm te gast bij het Willem van Oranje College

Like This Video 1007 Redactie
Added by 16 november 2017

Wijk en Aalburg – Afgelopen dinsdag 14 november waren OkéFm en Altenadigitaal te gast bij het Willem van Oranje College in Wijk en Aalburg.

OkéFm verzorgde daar van 13.00 tot 15.00 uur een life uitzending en bezocht een aantal klaslokalen waar met de leerkrachten werd gesproken. Altenadigitaal was daar ook aanwezig en maakte van de interviews een video opname.

Zo werden de lokalen bezocht van: beeldendevorming, zorgplein, natuurkunde, metaal, mens en natuur en mens een maatschappij. Meer uitgebreide interviews werden gehouden met: decaan Mevr. Bouwman en directeur Mevr. Spuijbroek .

Heel de middag konden de leerlingen van het Willem van Oranje College appen naar de studio of konden terecht in de studio, die was opgesteld in de aula , om hun wensen kenbaar te maken.

Al met al weer een prachtige middag in “het Willem” dat werd georganiseerd door OkéFm en de directie van de school.

Fotograaf: Jurgen Versteeg – Videograaf: Joop Lankhaar

 

Share

Similar Videos

Ultralopers trotseren tropische hitte

114 0

NEDERHEMERT – Terwijl heel Nederland zucht en kreunt vanwege de tropische temperaturen waren vandaag een 20-tal Ultralopers actief die vandaag een etappe van 67 kilometer van Barendrecht naar Nederhemert Zuid voltooide. De deelnemers die uit alle werelddelen komen doen mee

Share

Yorben Ruiter en Agnes Schipper winnen Wim Hol Memorial

769 0

Yorben Ruiter en Agnes Schipper hebben zaterdag de vijftiende editie gewonnen van de Wim Hol Memorial in Papendrecht. Bij de mannen kwam Egbert Hooijkaas een stapje dichter bij winst van het totaalklassement van het Univé Grote Rivieren Loopcircuit. De Wim

Share

Voedselbank Altena

1077 1

SLEEUWIJK – Donderdag  8 juni 2017 waren we te gast bij Voedselbank Altena waar ook OkéFm aanwezig was met een live-uitzending.

Share