Altena Rond – Land v Heusden en Altena

Like This Video 50 Redactie
Added by 10 juli 2018

Gert-Jan Rouvoet verteld in de studio van OkéFm over AltenaRond en Pink Ribbon

ALTENA – Na de succesvolle eerste editie van Altena Rond is besloten om op zaterdag 6 oktober 2018 een nieuwe wandeltocht te organiseren. Er komt dus een tweede editie van Altena Rond. Het maximaal aantal deelnemers is verhoogd naar 600 personen. Inschrijven kan t/m 22 september 2018. Maar zorg ervoor dat je dit op tijd doet, want 600 deelnemers is echt de limiet.

Start & finish is wederom op Fort Altena. Er is weer een mooi parcours uitgezet met een wandeling van ruim 18 km. Mensen die deze afstand om medische redenen niet kunnen lopen, krijgen een alternatieve route aangeboden van tussen de 10 en 12 km. De start van de kortere route is anderhalf uur na de start van de ‘lange’ route.

Inschrijfgeld is €15,- per persoon inclusief 2 consumptiebonnen voor koffie, thee of fris.
Kom in actie voor borstkankeronderzoek en start een actie! Of, trommel vrienden en familie op en start een teamactie! Wandel je mee voor borstkankeronderzoek? Dan helpen we je mee om zoveel mogelijk geld in te zamelen. We geven je tips en we hebben speciale tools ontwikkeld. Deze kun je gebruiken bij het vragen van donaties.

Kijk voor meer informatie op ons actieplatform.

datum: 6 oktober
tijd: 00:00 uur tot 00:00 uur
plaats: Fort Altena

Bron: www.pinkribbon.nl

 

Share

Similar Videos

George Kooijmans ontvangt boek uit handen van Henny Vrienten

577 0

GIESSEN – Golden Earring gitarist George Kooijmans heeft woensdagavond in een zeer het sfeervolle restaurant van Sporthal de Jager in Giessen het eerste exemplaar in ontvangst mogen nemen van het boek Song, Snaren en Gitaren.

Share

Videoreportage 10 kilometer Loop naar Pomp

429 0

Altena Digitaal was zaterdagmiddag aanwezig bij de Loop naar de Pomp in Noordeloos waar ook diverse regio atleten aanwezig waren. Hieronder een beeldverslag

Share

Onthulling monument eerbetoon Brabantse Biesboschboeren

321 0

WERKENDAM – Burgemeester Yves de Boer en Rinus Rasenberg van Stichting Vrienden van de Biesbosch onthulden vanmiddag een monument ter nagedachtenis van de Brabantse Biesboschboeren.  De onthulling vond plaats op het terrein van het Biesbosch MuseumEiland. Rinus Rasenberg nam het

Share