Altena Rond – Land v Heusden en Altena

Like This Video 152 Redactie
Added by 10 juli 2018

Gert-Jan Rouvoet verteld in de studio van OkéFm over AltenaRond en Pink Ribbon

ALTENA – Na de succesvolle eerste editie van Altena Rond is besloten om op zaterdag 6 oktober 2018 een nieuwe wandeltocht te organiseren. Er komt dus een tweede editie van Altena Rond. Het maximaal aantal deelnemers is verhoogd naar 600 personen. Inschrijven kan t/m 22 september 2018. Maar zorg ervoor dat je dit op tijd doet, want 600 deelnemers is echt de limiet.

Start & finish is wederom op Fort Altena. Er is weer een mooi parcours uitgezet met een wandeling van ruim 18 km. Mensen die deze afstand om medische redenen niet kunnen lopen, krijgen een alternatieve route aangeboden van tussen de 10 en 12 km. De start van de kortere route is anderhalf uur na de start van de ‘lange’ route.

Inschrijfgeld is €15,- per persoon inclusief 2 consumptiebonnen voor koffie, thee of fris.
Kom in actie voor borstkankeronderzoek en start een actie! Of, trommel vrienden en familie op en start een teamactie! Wandel je mee voor borstkankeronderzoek? Dan helpen we je mee om zoveel mogelijk geld in te zamelen. We geven je tips en we hebben speciale tools ontwikkeld. Deze kun je gebruiken bij het vragen van donaties.

Kijk voor meer informatie op ons actieplatform.

datum: 6 oktober
tijd: 00:00 uur tot 00:00 uur
plaats: Fort Altena

Bron: www.pinkribbon.nl

 

Share

Similar Videos

De Grote Ertepikkers Quiz Genderen 2018

200 0

GENDEREN – op 29 juni vond de Grote Ertepikkers Quiz Genderen plaats waar boven verwachting rond de 400 mensen aan mee deden.

Share

De Thema-avond Arbeidsmigranten en hun huisvesting in Veen was een groot succes

221 0

VEEN – In een open sfeer, met respect voor elkaars mening en ruimte voor emotie en verschil in visie is donderdagavond 5 april gesproken over de impact van de toenemende stroom arbeidsmigranten binnen de gemeente en de behoefte  voor de ondernemers. Alleen de opkomst

Share

Lenteloop Papendrecht “Een groot feest” (3 video’s)

336 0

De 35e Lenteloop in Papendrecht was vandaag een groot promotiefeest voor de Atletieksport. Onder stralende omstandigheden werd begonnen met jeugdwedstrijden op de baan van Passaat, waaraan maar liefst 627 kinderen meededen. Daarna was het de beurt aan de 5 kilometer

Share