Afsluiting brug zorgt voor grote problemen in Sleeuwijk

Like This Video 872 Redactie
Added by 12 oktober 2016

SLEEUWIJK – De afsluiting van de brug over de A27 heeft vrijwel de hele dag voor de nodige opstoppingen rondom De Tol in Sleeuwijk gezorgd. Dat kwam voornamelijk omdat honderden vrachtwagenchauffeurs de borden negeerden die aangaven dat de brug voor vrachtverkeer was afgesloten. Rijkswaterstaat ving al die vrachtwagen op voor de afslag naar Sleeuwijk en sommeerden hun via De Tol weer terug te gaan richting Breda om vervolgens een nieuwe route te kiezen. Dat zorgde continu voor opstoppingen, Rijkswaterstaat probeerde met een flink aantal verkeerregelaars de gang erin te houden maar dat was meestal dweilen met de kraan openen. Wat je regelmatig hoorde was dat diezelfde Rijkswaterstaat niet duidelijk had aangegeven dat ze bij Sleeuwijk niet verder konden. Men zou duidelijk borden moeten plaatsen bij Hooipolder met pijlen richting Rotterdam en de andere kant op voor het verkeer richting Utrecht/Amsterdam via Waalwijk. Nu moesten de vrachtwagen uiteindelijk die route nog volgen, maar ze moesten daarvoor wel in Sleeuwijk gaan draaien en geruime tijd in de file staan voor ze daar waren.

Op de overige plaatsen in de regio viel de overlast best mee, op onder andere de Van Heemstraweg tussen Andel en Zaltbommel was het wel wat drukker dan normaal maar er was geen overlast. Bij de pont in Brakel was rond 08.00 uur vanmorgen geen vrachtwagen te bekennen. Altena Digitaal maakte onderstaande beelden

Share

Similar Videos

Ooievaars in Drongelen bijna klaar om uit te vliegen

286 0

DRONGELEN – Op maandag 4 juni bezochten we het ooievaarsnest in Drongelen waar 3 jongen aan het oefenen zijn met hun vleugels in de wind om binnenkort uit te vliegen.

Share

Samen Doen in Genderen

816 0

GENDEREN – Afgelopen woensdag werd in het Dorpshuis van Genderen een avond georganiseerd waarbij de inwoners van Genderen werden uitgenodigd om na te denken wat er in Genderen nog meer kan verbeteren.

Share

Veel belangstelling bij testdag truckpulling (Video + Foto’s)

834 0

NEDERHEMERT – Ook dit jaar konden de deelnemers aan de truckpullingwedstrijden vlak voor de start van het nieuwe seizoen hun wagens testen op de kleibaan van de Oranjevereniging waar ook elk jaar op de eerste vrijdag van de maand juni

Share