Adverteren

Adverteren op Altenadigitaal, de snelst groeiende website in de regio met duizenden bezoekers.

Wat zijn de mogelijkheden
Er zijn verschillende mogelijkheden voor uw advertentie.

Aanleveren advertentie: U levert de advertentie zelf aan in het gewenste formaat. Tegen een meerprijs van €50.00 kunnen wij een advertentie voor U ontwerpen.

Voor andere mogelijkheden dan hieronder vermeld of voor meer informatie kunt U contact opnemen met ons via info @ altenadigitaal.nl.

De posities:
Advertenties kunnen in de rechterkolom worden geplaatst, tussen de onderwerpen op de voorpagina, boven in de kop als banner, maar ook onder elk artikel.

De volgende formaten zijn mogelijk en gelden per maand. Prijzen zijn excl. BTW. Andere formaten zijn uiteraard ook mogelijk.

300×100 – €30,00 / maand
300×125 – €40,00 / maand
300×250 – €70,00 / maand

Banner (zie op onze voorpagina) €100,- per maand.

Voor een jaaropgave hebben wij aantrekkelijke kortingen.

Advertorial
Ook is het plaatsen van een advertorial een mogelijkheid. Uw bericht wordt als artikel op de website geplaatst en verspreid zoals alle andere berichten (via Twitter, Facebook).
Het plaatsen van een advertorial kost eenmalig €75,00. De tekst lengte maakt niet uit, maar houd er rekening mee dat té lange teksten een tegenovergestelde werking hebben. Eventueel bij het artikel te gebruiken foto’s moeten aangeleverd worden.

Voorwaarden
Er zijn wel enkele voorwaarden indien u besluit te adverteren op Altena Actueel

Advertenties worden geweigerd indien

  • deze racistisch, erotisch of beledigend zijn;
  • derden lastig gevallen of zwart gemaakt worden, leugens worden verspreid, of misbruik maken van andermans gegevens en/of andermans privacy;
  • deze virussen verspreiden;
  • er gebruik wordt gemaakt van auteursrechtelijk materiaal;
  • deze door de redactie als ongewenst ervaren worden
  • Als u besluit uw advertentie te stoppen voor het einde van het periode heeft u geen recht op een (gedeeltelijke)teruggaaf van de kosten. De ruimte blijft indien gewenst wel die periode voor u beschikbaar.
Share